Вхід | Реєстрація

Увага! Громадське обговорення

У 2009 році за кошти Народного лікаря СРСР, Заслуженого лікаря України, Почесного громадянина міста Кобеляки академіка Миколи Адрійовича Касьяна та пожертви багатьох інших благодійників було збудовано каплицю «Всіх Святих» на міському кладовищі. На сьогодні будівля каплиці утримується силами і засобами комунального підприємства «Міська сервісна служба», що не входить до його статутних завдань. Крім того, до міської ради постійно надходять клопотання від релігійних громад щодо надання каплиці в тимчасове користування на умовах оренди. Сім’я Миколи Андрійовича Касьяна підтримує ідею про передачу каплиці в користування одній з місцевих релігійних громад. У зв’язку з цим рішенням чотирнадцятої сесії Кобеляцької міської ради шостого скликання від 02.03.2012 р. виконавчому комітету міської ради доручено провести загальноміське громадське обговорення питання щодо можливості передачі каплиці «Всіх Святих» в оренду релігійній громаді на умовах конкурсу. Згідно експертної оцінки вартості будівлі каплиці розмір щомісячної орендної плати за її користування складатиме не менше 600 гривень. Ці кошти надходитимуть до міського бюджету.
Міськвиконком звертається до жителів міста Кобеляки з пропозицією висловити свою думку щодо можливості та доцільності передачі в оренду каплиці «Всіх Святих».
Пропозиції можна висловити таким чином:
— залишити письмову пропозицію в Книзі пропозицій щодо передачі каплиці, що знаходиться біля інформаційного стенду на другому поверсі адмінбудівлі міської ради;
— залишити письмову пропозицію (у довільній формі) в редакції газети «ЕХО» та всіх пунктах продажу газети;
— залишити пропозицію у розділі «ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК» на веб-сайті Кобеляцької міської ради (http://kob-mr.3 dn.ru);
— залишити пропозицію у вигляді коментаря до цієї публікації на веб-сайті газети «ЕХО» (http://exo.in.ua/?page=new&id=19411).
Під своєю пропозицією необхідно вказати прізвище, ім’я, по батькові та місце проживання, поставити підпис під письмовою пропозицією.
Пропозиції прийматимуться до 15 години 6 квітня 2012 року. Телефон для довідок: 3–18–92.
Міськвиконком


Автор: Міськвиконком


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2012, 16:21 | Кобеляки | Суспільство
1. Ірина / 5 квітня 2012, 18:59
Чи можна в аренду здавати пам"ять
Про спалах комети,що вже згоріла?
Та тихо вкладає за пазуху камінь,
Той.в кого душа від жадоби зітліла.

Чи можна в аренду здавати віру ?
А потім,за нею,продати і Бога?
Щоб день,як останній,майбутнє-прірва,
якщо в душі пустка-життя убоге.

То можна в аренду і совість здавати,
В холодній зневагі душі немає.
І можна з батьками хату продати,
Якщо уже немічні-значить зайві.

Цинічно в капличку забитий цінник...
Великий гріх Храмами торгувати...
Піди краще в церкву,разом із сином,
Зігрій своїм серцем батька і матір.

Ірина Б.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації