Вхід | Реєстрація

В Автозаводському райвиконкомі підвели підсумки стажування молоді

В Автозаводському райвиконкомі підвели підсумки стажування молоді

27 березня у великому залі Автозаводської районної ради м.Кременчука підвели підсумки стажування 17-ти активістів учнівського та студентського самоврядування. Молодіжні лідери розповіли про своє стажування у відділах та службах райвиконкому, отриманні враження та знайомство з практикою місцевого самоврядування. Їх презентації супроводжувалися цікавими слайдами та змістовною розповіддю про набутий досвід.

Протягом двох тижнів молодь мала змогу побачити та прийняти участь у роботі оргвідділу, відділу будівництва та архітектури, фінансового відділу, управління праці та соціального захисту населення, юридичного відділу, відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, служби у справах дітей, та інших структурних підрозділів Автозаводського райвиконкому. Деякі із молодіжних активістів стажувалися у райвиконкомі вже другий раз і мають надію попасти сюди втретє. Зокрема, учениця ЗОШ №12 Єлізавета Омельченко минулого разу стажувалася у відділі з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, а цього разу пройшла стажування у юридичній службі. Їй дуже сподобалося, і вона хоче ще розширити свій досвід.

Голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко кожному із молодіжних лідерів вручив свідоцтво про проходження стажування, а наприкінці побажав їм успіхів у навчанні та висловив впевненість у тому, що отримані знання у виконкомі Автозаводської районної ради допоможуть хлопцям та дівчатам знайти правильний шлях у житті. Він подякував всім за активну участь у стажуванні.

Грамоти були також вручені батькам учня ЗОШ №28 Анатолія Колеснікова, який проходив стажування в оргвідділі, за «виховання в дитині почуття відповідальності, створення умов для самореалізації, творчого розвитку, та самовизначення». Батьки були приємно вражені таким проявом уваги до них та щиро подякували працівникам райвиконкому за надані можливості для їх дітей.

Організаторами стажування виступили управління у справах сім’ї, дітей та молоді міськвиконкому, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, виконавчим директором якого є депутат Автозаводської райради Ольга Коваль та виконком Автозаводської районної ради. Керівник управління у справах сім’ї, дітей та молоді міськвиконкому Ольга Усанова заявила, що їй дуже сподобалися презентації стажерів, а практика проведення таких стажувань молоді в органах місцевого самоврядування буде продовжена і надалі.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2012, 08:30 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації