Вхід | Реєстрація

У лікарні знаходиться підліток, покусаний тхором

У лікарні знаходиться підліток, покусаний тхором

Проблема сказу залишається для Кобеляцького району дуже актуальною.

Кілька тижнів тому ми повідомляли про надзвичайну подію в селі Литвини Василевської сільської ради. Там після контакту з лисицею захворіли і загинули дві собаки. Виникла підозра щодо ймовірності їх загибелі від сказу. Тіло одного з псів відправили на експертизу в Полтаву.

Через кілька днів після цього ми зв’язались із співробітником Кобеляцької районної державної лікарні ветмедицини Валерієм Грабаром. Валерій Геннадійович повідомив, що так зване мікроскопічне дослідження не виявило ознак смертельно небезпечної хвороби. Та остаточна відповідь буде після проведення ще однієї, більш тривалої в часі, експертизи.

Між тим, минулого тижня у Кобеляцьку ЦРЛ був доставлений 16-річний житель села Бринзи, тієї ж Василевської сільради. Хлопчину покусав тхір. Тіло тварини теж відправили на експертизу, а підлітка госпіталізували. Стан його задовільний, і хоча ознак хвороби немає, хлопця вакцинують від сказу.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 березня 2012, 13:25 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації