Вхід | Реєстрація

Пройшла XVI сесія Автозаводської районної ради

Пройшла XVI сесія Автозаводської районної ради

Депутати Автозаводської райради внесли зміни до Програми профілактики правопорушень та отримали запрошення на Благодійний бал.

У четвер, 29-го березня, пройшла чергова XVІ сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука. На сесії депутати заслухали звіт про роботу Автозаводської районної ради ветеранів війни та праці за останній рік, уточнили показники районного бюджету на 2012 рік, та внесли зміни до Програми профілактики правопорушень в Автозаводському районі міста Кременчука на 2010-2015 роки. За пропозицією депутатів профільній депутатській комісії доручено детально проаналізувати та за необхідності запропонувати додаткові зміни до цієї програми. Депутати погодили питання відчуження двох легкових автомобілів - ВАЗ 2107 та ВАЗ 21063, та трьох залізобетонних гаражів в кооперативі «Волна» по проїзду Ярославському. Крім того, було розглянуто низьку земельних питань: про безоплатну передачу у власність громадян 20-ти земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних жилих будинків, про передачу 3-х ділянок під садівництво, двох – під індивідуальні гаражі, та деякі інші питання.  Всього на розгляд депутатів виносилося 14 питань.

Наприкінці сесії депутат Автозаводської районної ради, віце-мер Кременчука Віталій Малецький розповів про благодійну акцію «Серце до серця», яка вп’яте стартує у Кременчуці 17 квітня та закликав всіх взяти у ній активну участь. А виконавчий директор Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій депутат райради Ольга Коваль вручила своїм колегам запрошення на Третій Благодійний бал, який відбудеться в рамках цієї акції 27 квітня в МПК.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2012, 10:32 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації