Вхід | Реєстрація

Біля міськради регулярно припарковують жовтий «Ламборгіні»

Біля міськради регулярно припарковують жовтий «Ламборгіні»

У Кобеляках з’явилась машина вартістю в 400 тисяч доларів. Або в три мільйони українських гривень.

Днями відвідувачі кобеляцької міської ради і перехожі, котрі ходять по вулиці Касьяна, були здивовані і, навіть, шоковані незвичайним видовищем. На проїжджій частині, поряд із входом у міськраду, стояв спортивний автомобіль жовтого кольору. Фірмовий знак на авті засвідчував, що це машина відомої італійської марки «Ламбордіні». А якщо зовсім точно, то під міськрадою був помічений «Ламборгіні Голлардо LP 550-2 Валентино Бальбоні». Таку довгу і пафосну назву цей спорткар отримав цілком заслужено. Потужність його двигуна становить 550 кінських сил. До сотні автівка розганяється за якихось 3,2 секунди. А максимальна швидкість такого «Ламборгіні» становить 320 кілометрів за годину. Названий він нас честь тест-пілота цієї компанії Валентина Бальбоні. Всього у світі випущено лише 250 таких автомобілів. В Україні дану машину можна купити лише у одному із спеціалізованих автосалонів. Ціна на неї стартує від 382,382 доларів США.

Побачивши таку незвичайну машину, перехожі підходили до неї, щоб роздивитись зблизька. Дехто фотографувався на її фоні. Люди висували різні версії появи в Кобеляках такого супердорогого автомобіля.

Микола, 42 роки, безробітний: «Це, навєрно, хтось приїхав Кобеляки купляти. Така машина, як наші півгорода стоє».

Валентина Петрівна, 67 років, пенсіонерка: «Скіки, скіки вона стоє? Три мільйона? Це скільки нам до пенсії недоплачують!»

Василь Васильович, 50 років, фермер: «Дурак, хто таку машину купив. На ній же до городу не доїдеш!»

Русік, 17 років, школяр: «Оце, тачила! Мені б таку. Усі б кобеляцькі дєвки мої б були. Та шо там кобеляцькі, і ганжівські тоже».

Просто Вася, 25 років, робітник: «Я всігда казав, шо Кобеляки город підпільних мільйонерів. Оце вже хтось з підпілля вийшов».

Посадовці міськради та інших установ, розташованих у будівлі, біля якої стояв коштовний автомобіль, пояснити його появу ніяк не змогли. За їх словами, у міськраду останніми днями ніхто із іногородніх бізнесменів не звертався. У самому ж місті навряд чи хтось нині може придбати машину вартістю більше чим в половину міського бюджету.

 

 

(Дану новину слід сприймати як першоквітневий жарт)


Автор: Едік Чорноротий


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2012, 12:03 | Кобеляки | Цікаве


1. читач / 1 квітня 2012, 12:28
З 1 квітня ВАС. Шутіть дальше...
2. Кобеляки / 1 квітня 2012, 14:25
Воно й по колажу видно, що брехалово!..
3. Миколка / 1 квітня 2012, 18:39
Це Діабло а не Галардо. Така тільки в мене і в Майкла Джексона)))
4. 7777 / 2 квітня 2012, 10:32
Та це ж ФИЛОН купив ВИ що - незнали на премию позаказних програмах...
5. Микола Гузченко / 2 квітня 2012, 11:47
Ні, це Ісип! Нічьо-нічьо, ось Пряхіна йому дасть!
6. kosmos / 2 квітня 2012, 15:25
Зверніть увагу на розташування колес автомобіля на асфальті. Хтось не вміє працювати з фотошопом. Всіх з першим квітням))))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації