Вхід | Реєстрація

Діти на дорозі

За два місяці цього року, в Кобеляках та Кобеляцькому районі було травмовано 1 дитину. Також слід відмітити, що більшість пригод скоюється в позашкільний час, коли діти знаходились під наглядом батьків. Значною мірою поведінка дітей на дорозі залежить саме від них. Юні пішоходи беруть приклад з дорослих, а в багатьох випадках це негативний, небезпечний приклад. Ігнорування пішоходами правил дорожнього руху стало для багатьох звичайною справою. Батьки ведуть своїх дітей через дорогу в забороненому місці, забуваючи про те, що завтра ця дитина так само, вже самостійно, буде перебігати вулицю.

Шановні водії! Будьте уважні і обережні під час проїзду перехресть, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту і поблизу дитячих закладів. Пам’ятайте, що автомобіль — це джерело підвищеної небезпеки і від ваших дій залежить не лише ваше життя, а й життя і здоров’я оточуючих! На закінчення я хочу наголосити, що лише спільними зусиллями ми зможемо зробити відпочинок дітей безпечним і приємним. Не забувайте, що здоров’я наших дітей — найбільша цінність в цьому житті.
Нагадуємо: відповідно до Постанови КМУ №1029 від 26.09.2011 «Про внесення змін до Правил дорожнього руху України», водії мопедів повинні мати посвідчення водія кат А1 на право керування даним видом транспорту. На водіїв мопедів, що будуть керувати  без посвідчення статтею 126 КУ про Адмінправопорушення передбачено притягнення до адміністративної відповідальності та стягнення штрафу в розмірі 510 грн.


Автор: Владислав Скрильник, інспектор з дізнання


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2012, 11:19 | Кобеляки | Суспільство
1. кобелячанин / 30 березня 2012, 17:41
- Ага... ну добре, я пораджуся із братом, якщо ЦІ ВО я до вас сьогодня зателефоную добре?

На західній україні це як слово "паразит" застосовують багато де.
Взагалі то не "ЦІ ВО" а "Цей во" а далі варіанти які тобі до душі.


- Ага... ну добре, я пораджуся із братом, якщо що я до вас сьогодня зателефоную добре?

- Ага... ну добре, я пораджуся із братом, якщо все буде добре то я до вас сьогодня зателефоную добре?

- Ага... ну добре, я пораджуся із братом, якщо ми щось вирішимо то я до вас сьогодня зателефоную добре?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації