Вхід | Реєстрація

Глобинський горе-рибалка «підзаробив» на кримінальну відповідальність

Глобинський горе-рибалка «підзаробив» на кримінальну відповідальність

Минулими вихідними на Кременчуцькому водосховищі в районі села Шушвалівка глобинські міліціонери затримали 43-річного чоловіка, який займався незаконним рибним промислом.

До прибуття правоохоронців горе-рибалка вже встиг наловити 17 кілограм риби. Однак, скористатися незаконно здобутим чоловікові не судилося. Після затримання, рибу, яка оцінюється у майже 1600 гривень, а також сітку було вилучено.

Тож того дня для не надто законослухняного громадянина риболовля замість додаткового, хоч і незаконного, заробітку, скінчилася притягненням до кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним промислом). Санкція даної частини статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 1700 гривень або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2012, 11:41 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації