Вхід | Реєстрація

Пропозиція щодо каплиці від козацької громади

Шановні депутати!

Великий резонанс у кобелячан, зокрема, козаків Кобеляччини, викликало повідомлення про можливу передачу в оренду каплиці Всіх Святих, що знаходиться на міському кладовищі.

Козакам незрозуміло, як святиню, яку збудовано на кошти народного лікаря СРСР, заслуженого лікаря України, почесного громадянина міста Кобеляки академіка Миколи Касьяна і його сподвижників, намагаються використати для отримання коштів. Мотивується це тим, що міська влада не в змозі фінансово утримувати каплицю. Згадуючи слова нашого шановного лікаря Миколи Андрійовича Касьяна, що каплиця повинна належати всій громаді міста Кобеляки і слугувати усім релігійним конфесіям, Козацька Рада на своєму засіданні вирішила звернутися до депутатів міської ради, враховуючи думку кобеляцьких козаків, прийняти рішення щодо залишення каплиці Всіх Святих у комунальній власності громади міста.

Це буде єдино правильним рішенням, щоб кобеляцький люд, незалежно від віросповідання, нетлінно віддавав дань памяті Миколі Касьяну і міг зі спокійною душею провести рідних в останню дорогу.


Автор: Головний отаман КРГО «Козацька Громада Кобеляцького району» Микола Жук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня 2012, 15:22 | Кобеляки | Суспільство
1. 7777 / 6 квітня 2012, 21:26
золоті слова -повністю підтримую- в противному разі Ісип її приватизує як і комунгосп
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації