Вхід | Реєстрація

Тенісний турнір для трьох районів

Тенісний турнір для трьох районів

1-го квітня у спортивному залі Новосанжарського райвідділу міліції пройшла відкрита першість району з настільного тенісу серед ветеранів.

На турнір приїхали спортсмени не лише з Новосанжарського району, але і з сусідніх — Кобеляцького та Козельщинського. Усього 18 учасників, більшість яких підходили під регламентні норми: були старшими за 45 років.

Турнір тривав кілька годин, які вмістили в себе чимало цікавих внутрішньорайонних та міжрайонних протистоянь. Зрештою, після завершення відбірних та фінальних зустрічей, організатори визначили переможця та призерів першості. Перше місце посів Сергій Смерчинський із Козельщини. Другим був Сергій Покітько із Кобеляк. Третім фінішував Валерій Горбань із Козелищини. Найкращий результат із новосанжарців показав Юрій Урезченко, який у підсумку став четвертим. Ще один наш земляк — Анатолій Петренко — завершив турнір на 6-му місці.

Від районної організації ФСТ «Колос» переможець турніру отримав кубок, а всі призери — почесні грамоти. Учасники  змагань висловлюють подяку начальнику Новосанжарського райвідділу міліції Сергію Махну за можливість проведення повноцінного тенісного турніру.


***


Нещодавно у Полтаві пройшов відкритий міський турнір з настільного тенісу серед ветеранів спорту. Вік учасників сягав від 40 до 49 років. У підсумку змагань І місце посів спортсмен із Кобеляк Сергій Покітько, ІІ місце було за Юрієм Урєзченком з Нових Санжар, третім фінішував Сергій Альошин із Полтави. Усі призери отримали почесні грамоти від ФСТ «Спартак».


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації