Вхід | Реєстрація

Кубок мера виграє «Лелюхівка»

Кубок мера виграє «Лелюхівка»

1-го квітня у спортивних залах Новосанжарського НВК відбувся волейбольний турнір на кубок мера Нових Санжар Андрія Реки.
На змагання прибули п’ять команд: «Кобеляцька ДЮСШ», «Новосанжарський НВК», «Студент», «Сила ради» та «Лелюхівка». Після жеребкування команд розвели на підгрупи і вони відправились боротись за місце у фіналі.
У новому спортзалі три команди зіграли між собою по колу: «Студент», «НВК» та «ДЮСШ». Уже в першій зустрічі юні волейболісти із Новосанжарського НВК обіграли одних з головних претендентів на перемогу — команду «Студент» — з рахунком 2:0. У другій грі «Студент», хоч і у трьох партіях, але таки здолав опір «ДЮСШ» — 2:1. У останній зустрічі «НВК» впевнено перемогли «ДЮСШ» в обох партіях — 2:0.
У другій групі місце у фіналі розігрувалось у п’яти партіях, які мали провести команди «Лелюхівки» та «Сила ради». Але насправді для виявлення переможця вистачило і трьох партій. 3:0 — перемагає «Лелюхівка» і вирушає до фіналу. Там їх уже чекали волейболісти «НВК».
Але перед фінальною грою відбувся ще матч за ІІІ місце. У напруженій боротьбі «Студент» таки переміг «Силу ради» з рахунком 2:1.
І ось, нарешті, фінал. Дві різні команди. Юна, перспективна, але не дуже досвідчена команда «НВК» та перевірена часом і випробувана багатьма дуелями «Лелюхівка». Із самого початку першої партії фіналу стало зрозуміло, що юніорам трішки не вистачає досвіду. Надто багато невимушених помилок робили хлопці у простих ситуаціях. А тому всю партію відставали від суперника на 2-3 очка і, зрештою, її програли. У другій партії «Лелюхівка» знову спочатку відірвалась у рахунку. Потім волейболісти «НВК» провели кілька чудових розіграшів, після яких зрівняли рахунок. Але на більше їх не вистачило. Знову кілька необов’язкових помилок, знову відставання у рахунку. І, як підсумок, програш у партії і у матчі загалом. Кубок мера Нових Санжар виграє команда із сусідньої Лелюхівки.
Сам Андрій Река нагородив переможців та призерів. Капітан «Лелюхівки» Володимир Жаботинський отримав з рук селищного голови почесний кубок. Крім цього, усі три команди-призери були нагороджені грамотами селищної ради та грошовими винагородами від спонсорів.
— Я дякую усім за хорошу гру і запрошую взяти участь у змаганнях із пляжного волейболу, які пройдуть у кінці травня — на початку червня, — запросив спортсменів селищний голова.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації