Вхід | Реєстрація

Козацькі новини територіального центру

Козацькі новини територіального центру

21-го березня у територіальному центрі відбулася зустріч із отаманом козацтва Юрієм Дмитренком.
Козацька тематика часто звучить у виступах постійного гостя мистецької вітальні при територіальному центрі Миколи Призова. Він у дуеті зі своєю дружиною Ларисою та подругою Зінаїдою Дігтяр неодноразово виконував власні пісні на козацьку тематику. Згадували про козацьку сторінку у його творчості і під час нещодавнього творчого звіту Миколи Івановича.
Козацька тема продовжилась 21 березня. Несподіваною і приємною виявилася зустріч з Юрієм Дмитренком — лауреатом літературних премій, Членом Національної спілки письменників України, крайовим отаманом Козацької етнічної Громади України, який розповів про історію великої козацької держави, трактував такі слова і поняття як козак, родовід, мова. Присутні на зустрічі Зінаїда Дігтяр і Микола Призов отримали від гостя Подяку та Нагородний лист за активну участь у пропаганді козацького способу життя, відродження козацької пісенної культури.
Живе спілкування з такими новосанжарцями як Микола Ганжа, Петро Скубій, Лідія Река, Людмила Дзюба ще раз підтвердило, що Новосанжарщина багата на талановитих і цікавих людей. Подібні зустрічі у територіальному центрі будуть продовжуватися і надалі.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2012, 12:16 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації