Вхід | Реєстрація

Кандидат №1 вже з’явився?

Кандидат №1 вже з’явився?

Рубрика «Ходять чутки, що...»
До виборів у Верховну Раду України нібито ще чимало часу. Але ні для кого не секрет, що неофіційна передвиборча боротьба вже розпочалася. Так на теренах Кобеляччини з’явились нові друковані засоби масової інформації. У одному із таких безкоштовних видань постійно розповідають про діяльність одного із уже діючих нардепів. І те чоловік зробив, і тим допоміг. Ну як його не вибрати в нардепи?
Давно називають і прізвища людей, які балотуватимуться до парламенту по виборчому округу, до якого входить Кобеляцький район. Найчастіше у таких розмовах фігурують прізвища новосанжарського селищного голови Андрія Реки, полтавського журналіста Олександра  Кулика і голови Агенства резерву України Олексія Лелюка. Хоча самі ці люди офіційних заяв з приводу свого можливого кандидатства не робили.
Днями у Кобеляцькому районі почали говорити про те, що кандидатом у депутати до Верховної Ради України стане і наш земляк, директор Ліщинівського будинку-інтернату, депутат облради кількох скликань Анатолій Шкарбан.
А в минулий вівторок Анатолій Миколайович у розмові зі співробітником «ЕХО» особисто підтвердив, що має подібні наміри. Він сказав: «Так, я прийняв рішення балотуватись до Верховної Ради як самовисуванець по мажоритарному виборчому округу, до якого входить Кобеляцький район». Безумовно, після такої заяви у нас виникло чимало нових  запитань до Анатолія Шкарбана. Ми спробуємо їх задати при підготовці наступного номера газети. До речі, ви теж зможете це зробити. Зустріч з Анатолієм Шкарбаном відбудеться в суботу, 7 квітня, в редакції «ЕХО» з 12:00 до 14:00. Запитання можна задати, зателефонувавши за номером 3-33-73 або надіслати на електронну пошту редакції:[email protected]


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2012, 13:39 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації