Вхід | Реєстрація

У Кобеляках з’явиться дитячий майданчик

У Кобеляках з’явиться дитячий майданчик

Під час проведення в Кобеляках весняної акції «Благоустрій України» міська влада запланувала чимало заходів.
Так, протягом квітня і травня в райцентрі встановлять 45 нових контейнерів для збору побутових відходів. Будуть впорядковані місця загального користування — кладовище, парки, сквери, дитячі і спортивні майданчики. А в мікрорайоні Солонці, поряд із уже знаменитим хокейним майданчиком, встановлять споруди для розваг місцевої малечі. Крім того, співробітники «Міської сервісної служби» мають посадити в Кобеляках 50 дерев і 2500 квітів.
Чимало уваги планують приділити і впорядкуванню міського звалища, що поблизу села Ганжівка. Біля нього приберуть прилеглу територію і, можливо, започаткують смугу зелених насаджень, яка має захистити прилеглі поля від легкого сміття, котре розноситься вітром. Крім того, на звалищі відновлять чергування відповідального працівника. Воно буде 12-годинним.
Якщо все йтиме за планом, то до початку літа майже остаточно буде впорядкований майданчик для відпочинку по вулиці Касьяна (навпроти суду)


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2012, 18:32 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації