Вхід | Реєстрація

Подружжя П’ятенків вісім місяців не їсть м’яса

Подружжя П’ятенків вісім місяців не їсть м’яса

Новосанжарці Сергій та Алла П’ятенки не їдять м’яса, цукру та білого хліба. І все це заради того, щоб бути здоровими.
На призначену зустріч з журналістом прийшла усміхнена пара, яка просто впиромінювала позитивну енергетику. Сергію П’ятенку 51 рік, його дружині — 44. Хоч потрібно зауважити, що обоє виглядають молодше свого віку. Шлях цієї пари до здоров’я був довгий і поступовий.


Замучили хвороби

Алла П’ятенко розповідає, що до того, як перестали їсти м’ясо, родина теж пробувала різні способи самооздоровленя. Вони купалися в річці цілу зиму кожного дня. І так п’ять років. До того в Алли боліла часто голова і спина. Після таких процедур все як рукою знімало. У дочки Марини крутило суглоби, але за допомогою «моржування» позбавилися і цієї проблеми. Алла Петрівна говорить, що зараз вони родиною не «моржують». Щоправда, говорить, що коли відчує, що спина починає боліти, то починає знову купатися місяць-півтора, доки не пройде. Займалися з чоловіком короткочасним голодуванням задля очищення організму. Та все ж ці способи не позбавляли подружжя головних хвороб — це алергія на амброзію, яка дошкуляла обом, та бронхіальна астма, яка постійно мучила Сергія. Алла розповідає:
— У чоловіка вона з дитинства. Йому все частіше був потрібен інгалятор. Дійшло до того, що він був потрібний кожні 20 хвилин. Чоловік робив вправи для лікування бронхіальної астми методом Фролова, але це не допомагало. А жахлива алергія не давала змоги зайти на город. Хоч там і бур’яни вже високі стояли, але виривати їх ми просто не могли. Тоді вирішили, що лікуватися потрібно якось інакше.

 

Лікування натуропатією

«Алергія — це не хвороба — це реакція організму, що в ньому щось негаразд», —  таку інформацію знайшли на одному з численних сайтів. Це була стаття медика, покинула медицину, бо розчарувалася в її реальній ефективності. Лікар зрозуміла, що медицина не тільки не лікує, а й провокує інші хвороби, тому самостійно займалася вивченням людського організму протягом п’ятнадцяти років. На базі цих досліджень вона стверджувала, що людина повинна очищати організм від шлаків та не їсти м’яса, а лікуватися природними продуктами. Сергій ділиться:
— Ця жінка багато чим пояснювала, чому м’ясо не є нашою природною їжею. Але основне, що мене просто вразило, що із з’їденого м’яса лише 40 відсотків засвоюється, а решта гниє в кишечнику.
Перше, що рекомендувала колишня медик — це очистка організму від шлаків. Тож пара обрала кожен свій курс очищення голодуванням: Алла — 21 день, Сергій — 14 днів. Потрібно підкреслити, що сімейна пара консультувалася з автором статті особисто, по телефону. Виконували точно всі пункти по інструкції для самоочищення. Протягом періодів голодування потрібно було харчуватися… лише спеціальним трав’яним збором, який був з медом та лимонним соком. Ото і вся їжа. Але П’ятенкам вистачало. Говорили, що робили все, що зазвичай роблять. Не відчували ні підвищеної втоми, ні безсилля, не втрачали свідомості… Не відчували і бажання поїсти. Подружжя говорить, що легко було, бо вдвох вирішили очищатися, а разом завше легко.

 

Неймовірні результати

Алла та Сергій швидко почали відчувати на собі перші плоди своєї праці. Минув лише тиждень відтоді, як вони почали очищати організм, і обоє раптом відчули, що алергія… зникла. Вже можна було піти на город і спекатися ненависного бур’яну. Ніякої реакції на амброзію не послідкувало, як було раніше. До того ж, Алла за 21 день голодування втратила 8 кілограм зайвої ваги, а Сергій за 14 днів — 14 кг. До речі, чоловік говорить, що вага так і не повернулася за понад півроку. Говорить, що коливається на один кілограм туди-сюди, але вага стабільна.
Після пройдених курсів очищення організму П’ятенки відчули легкість та бадьорість у тілі. У Сергія, до того ж, зникла… бронхіальна астма, якою хворів з дитинства. Сергій пригадує:
— Я прибирав в гаражі, а мій сусід дуже здивувався, що я прибираю і дихаю нормально, не задихаюся. Бо раніше від диму чи пилюки одразу ставало тяжко дихати. А тепер, хоч і прибираю в таких умовах, то все нормально з диханням.
Ще П’ятенки помітили, що друзі та знайомі, які спостерігають за їхніми методами оздоровлення, і собі беруться оздоровлюватиcь — хтось моржує, хтось очищається від шлаків.

 

Відмова від м’яса і не тільки

Від цього продукту на столі подружжя відмовилося ще в серпні минулого року. П’ятенки говорять, що ще до того не купляли будь-яких ковбасних виробів більше 8 років. Натомість їли натуральну яловичину, яку купляли у перевіреного продавця. Наразі пара дотримується такого безм’ясного «посту» більше, ніж півроку.
Говорять, коли відмовилися від вживання м’яса, то знайомі спочатку дивувалися, що ті у гостях не їдять м’ясного, а потім звикли.
Але пара наголошує, що потрібно обов’язково заміняти м’ясо іншими продуктами: соєю, бобовими, горіхами.
Говорять, що є безліч гарних страв, які смачні та корисні без м’яса. Наприклад, соєві котлетки, зрази з грибами, ковбаса з соєвого м’яса.
Та Сергій говорить:
— Коли готуємо холодний борщ, то немовби чогось до нього не вистачає, коли без м’яса.
Та П’ятенки впевнені, що це варте того, бо практично не хворіють, хіба нежить невеликий коли вхоплять. Проте Алла та Сергій не вважають себе вегетаріанцями. Говорять, що просто відмовляються від шкідливих для організму продуктів. Адже, крім м’яса, П’ятенки не вживають ще й цукру. Бо той не тільки не приносить користі, а й шкодить. Відмовилися також від білого хліба. Бо такий хліб лише забиває шлунок, а цільнозерновий, який вони вживають, корисний для кишечника.

 

Плани на майбутнє

Зупинятися на досягнутому П’ятенки не збираються. Уже влітку хочуть спробувати побути місяць чи два сироїдами на сезонних овочах та фруктах. А до того хочуть відмовитися від цукерок і випічки, які важкі та некорисні для організму.

P.S. Нагадуємо, що редакція газети може не поділяти погляди героїв публікацій. Також до всіх читачів прохання — не займайтесь самолікуванням, попередньо не проконсультувавшись із вашим лікарем.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Koxa / 8 квітня 2012, 18:45
Не хвастайтеся, вам лікуватися треба! А, щоб серйозно не захворіти, краще їжте м’ясо на своє здоров’я (звичайно вміру).
2. ольга / 9 квітня 2012, 10:35
Доброго дня, я повністю розділяю погляди подружжя Пятенків, і залюбки дізналася б більше про спосіб очищення організму та моржування що застосовувався ними. По собі знаю, що легкість в організмі і гарний настрій прамо залежить від харчування, тому прошу допомоги щоб стати на шлях самооздоровлення, допоможіть зробити перші кроки.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації