Вхід | Реєстрація

Спартакіада держслужбовців

Спартакіада держслужбовців

4 квітня 2012 року в спорткомплексі «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ проходили змагання з волейболу, шахів, шашок та настільного тенісу в рамках районної спартакіади держслужбовців, депутатів районної ради, сільських голів та керівників сільгосппідприємств з нагоди відзначення «Року спорту та здорового способу життя».

Урочистий парад-відкриття розпочався підняттям прапора України під звуки державного гімну. Учасників привітали голова Кобеляцької районної державної адміністрації Анатолій Таранушич та голова Кобеляцької районної ради Юрій Тагадюк.

Після цього настала черга для змагань.

7 жінок та 6 чоловіків узяли участь в змаганнях з настільного тенісу. Серед жінок перше місце, як і в минулому році, зайняла Зоя Марченко (управління пенсійного фонду), друге — Зінаїда Норка (депутат районної ради), третє — Олена Бублій (центр зайнятості). Серед чоловіків другий рік поспіль перше місце — за Анатолієм Близнюком (депутат районної ради), друге місце зайняв Павло Колісник (керівник сільгоппідприємства), третє — Олександр Калантиря (сільський голова). У загальнокомандному заліку перше місце зайняли депутати районної ради, друге — центр зайнятості, третє — сільські голови.
У турнірі з шашок безперечним фаворитом у чоловічому турнірі був Микола Жук (депутати районної рада), який зайняв перше місце. Друге місце посів Олександр Жук (керівники сільгосппідприємств) і третє — держслужбовець Валерій Сергєєв. Серед жінок перемогу святкувала Зінаїда Норка (керівники сільгосппідприємств), другою була Валентина Бабенко (депутати районної ради) і третє місце посіла Любов Назаренко (управління пенсійний фонд).

У загальнокомандному заліку з шашок перемога дісталася депутатам районної ради, друге місце — у керівників сільгосппідприємств, а третє — в управління праці.

У турнірі шахістів серед чоловіків перше місце посів Василь Рафальський (депутати районної ради), 2 місце — держслужбовець Олексій Василенко і другий рік поспіль 3 місце в цьому виді посів Микола Блискун (сільські голови). Серед жінок 1 місце виборола Наталія Чечко (управління пенсійного фонду), а 2 місце — Ірина Капіанідзе (казначейство).

У загальнокомандному заліку 1 місце — за командою депутатів районної ради, 2 — у команди державних службовців і 3 місце— у сільських голів.

Досить запекла боротьба була в змаганнях з волейболу. Переможця цих змагань було виявлено лише в останній грі між командами депутатів районної ради та сільських голів. Депутати святкували перемогу в цій грі з рахунком 2:0 і в змаганнях в цілому, сільські голови — другі. А от у боротьбі за третє місце керівники сільгосппідприємств перемогли держслужбовців — 2:0.

За підсумками 4 видів спорту І місце в загальнокомандному заліку посіла команда депутатів районної ради, другими стали  сільські голови, третіми — керівники сільгосппідприємств, а держслужбовці — лише четвертими.

Після закінчення змагань голова районної державної адміністрації Анатолій Таранушич і голова районної ради Юрій Тагадюк нагородили переможців та призерів змагань грамотами, медалями і кубками.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2012, 17:34 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації