Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі продовжуються рейди-перевірки санітарного стану в зоні приватної забудови

В Автозаводському районі продовжуються рейди-перевірки санітарного стану в зоні приватної забудови

Постійно діючий штаб по благоустрою Автозаводського району, відділ з екології та благоустрою райвиконкому, спільно з міні-штабами мікрорайонів продовжують проводити рейди-перевірки з питання утримання належного санітарного стану в зоні приватної забудови. Як повідомив керівник відділу Ігор Васін, з початку двомісячника чистоти та порядку в районі було обстежено 3619 приватних садиб. З числа перевірених 679 були визнані такими, що мають незадовільний санітарний стан садиб та прилеглої території. Всім власникам таких садиб виписані приписи щодо наведення належного санітарного стану. Крім того виявлено 125 безгосподарських садиб. Спеціалісти відділу постійно тримають на контролі виконання вимог приписів щодо усунення порушень правил благоустрою. Більшість громадян своєчасно виправляють встановлені порушення правил благоустрою. Тих, хто не реагує на вимоги приписів, і не наводить належний санітарний стан на своїх садибах, притягують до адміністративної відповідальності. За час проведення двомісячника вже 96 власників приватних садиб було викликано на засідання адміністративної комісії, яка приймає рішення щодо розмірів штрафів. Нагадаємо, що згідно ст.152 КУпАП за порушення правил благоустрою територій населених пунктів на громадян може накладатися штраф в розмірі від 340 до 1360 грн.

Голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко на апаратній нараді райвиконкому 9 квітня в черговий раз нагадав підлеглим, що головне завдання на найближчий час – це наведення порядку і чистоти у районі. Основну частину цієї роботи потрібно завершити до Пасхальних свят.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2012, 16:26 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації