Вхід | Реєстрація

Відділ ведення Держреєстру виборців Автозаводського району – кращий в області

Відділ ведення Держреєстру виборців Автозаводського району – кращий в області

Про якісну підготовку до чергових виборів йшлося на апаратній нараді Автозаводського райвиконкому в понеділок, 9 квітня. Голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко відмітив, що відділ ведення Держреєстру виборців райвиконкому за рівнем  відпрацювання списків визнаний кращим в Полтавській області та п’ятим у загальноукраїнському рейтингу. Він поставив завдання щодо планування цієї роботи, подальшого опрацювання списків та підготовки приміщень виборчих дільниць до проведення виборів.

Як повідомила заввідділом ведення Держреєстру виборців Інеса Мартиненко, в Автозаводському районі м.Кременчука до Державного реєстру виборців внесено близько 117 тисяч громадян, і за чисельністю він є найбільшим у Полтавській області. На його території створено 59 звичайних та 2 спеціальні виборчі дільниці. Вона нагадала мешканцям району про необхідність своєчасної перевірки своїх персональних даних в держреєстрі при зміні адреси реєстрації чи інших даних. До відділу можна подзвонити за телефонами - 77-02-80, 77-76-11, 77-69-46 у робочі дні з 8.00 до 17.00.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2012, 16:48 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації