Вхід | Реєстрація

Сюрприз у посилці для засуджених

Сюрприз у посилці для засуджених

До яких тільки методів не вдаються люди, щоб замаскувати заборонені предмети та доставити їх до зони, що охороняється. І ховають наркотичні речовини у консерви, і запаковують у пакети із соком спиртовмісні речовини, а також готують смачну випічку із мобільними телефонами.  Особливо пожвавлюється робота у цьому напрямку напередодні свят. Тому працівники відділів нагляду і безпеки установ завжди напоготові до таких сюрпризів.

Але такої кількості заборонених предметів в одній посилці, яку намагалися надіслати засудженому Кременчуцької виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№69) працівники установи не бачили давно.

Так, 6 квітня поточного року, під час догляду посилки, що надійшла до установи на ім’я засудженого М. відділення соціально-психологічної служби №11 було виявлено та вилучено шість мобільних телефонів та зарядних пристроїв до них, які були ретельно сховані у шматках свіжого сала. Окрім цього в посилці, у пакетах з  кашею швидкого приготування, було виявлено та вилучено  двадцять шість пачок сухих, гранульованих дріжджів – загальною вагою 2 кілограми 600 грам та десять  пачок пресованих дріжджів «Львівські»  загальною  вагою  1 кілограм. А у двохлітрових пакетах із соком «Наш сік» вміст натурального соку в пакеті складав лише 670 грам, інший простір займала рідина із характерним запахом спирту, що була залита в гумовий виріб та поміщена до пакету. Загальний об’єм вилученої спиртовмісної рідини склав 4 літри.

Завдяки пильності та добросовісному виконанню своїх функціональних обов’язків, працівникам установи вдалось попередити потрапляння заборонених предметів до охороняємої зони установи.


Автор: Відділ охорони, режиму, нагляду i безпеки управління ДПтСУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2012, 12:23 | Кременчук | Кримінал
1. Микола Гузченко / 11 квітня 2012, 12:46
А дріжджі навіщо?
2. KING / 11 квітня 2012, 13:29
Я так думаю, що у засуджених вода не заборонена і цукор також.
Розмішуємо в потрібних пропорціях, ставимо в тепле місце.. В результаті маємо гидкий на смак, але вельми "діючий" напій, в народі - "бражка".

Сподобалося формулювання "що була залита в гумовий виріб". Я якось відразу подумав про надувну кульку... наівний :)
3. НАТА / 12 квітня 2012, 15:25
"Завдяки пильності та добросовісному виконанню своїх функціональних обов’язків, працівникам установи вдалось попередити потрапляння заборонених предметів до охороняємої зони установи." БУЛО Б СМІШНО , ЯКБИ НЕ БУЛО ТАК СУМНО .ЦЕ ВОНИ ТАК ПЕРЕВІРИЛИ ПІСЛЯ ЗНАМЕНИТОГО ФІЛЬМУ-РЕАЛІТІ З ЛУКЬЯНІВСЬКОЇ ТЮРМИ ЖУРНАЛІСТА УСОВА ТА ЗМІНИ КЕРІВНИЦТВА ТЮРМИ . А ЗНАЄТЕ ЧОМУ - БО ГРОШЕЙ ЗА ЦЕ НЕ ОТРИМАЛИ . А ЗА ТЕ ЯК ТАМ ЖИВУТЬ ЛЮДИ - ПОВИНІ ВСЕ ЦЕ ДАРОМ ДАВАТИ
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації