Вхід | Реєстрація

«Тарас Бульба» по-кустолівськи

Минулого тижня у селі Кустолове сталося резонансне вбивство. Батько кухонним ножем ударив у шию власного сина. Той після цього… пішов спати. І  ранком уже не прокинувся…

До чергової частини Новосанжарського райвідділу міліції надійшов телефонний дзвінок про смерть 24 річного жителя села Кустолове Новосанжарського району. На місце пригоди відразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери з’ясували, що 24-річний Іван (імена змінено) помер від ножового поранення.

Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам правоохоронці встановили, що поранення в шию загиблому завдав його батько — 56-річний Микола. Чоловік не заперечував своєї провини і під час затримання в усьому зізнався міліціонерам. Причину того, що вдарив ножем власного сина, Микола пояснив так:

— Мій син часто випивав, після чого починав мене ображати і бити. Того дня я вирішив йому помститися.

У день убивства Іван із дружиною обідали разом із батьками. Сіли, поїли, випили по кілька чарок. Алкоголь швидко вдарив у голову. Між батьком та сином виникла сварка. Батько почав докоряти своєму синові за його минуле, яке ніяк не назвеш світлим. Адже Іван лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де перебував за вчинення тяжких злочинів. Сварка поступово із словесної перепалки переросла в бійку, під час якої батько схопив зі столу кухонний ніж і вдарив ним свого сина. Як він потім пояснив правоохоронцям, поведінкою сина був доведений до відчаю і намагався його покарати. Микола декілька разів ударив Івана ножем у шию. Найстрашніше те, що після цього обидва чоловіки пішли спати. Один — нібито й не різав власного сина, другий — нібито і не мав кілька глибоких ран на обличчі та шиї. Вранці батько прокинувся, а от його син — уже ні. Помер він уночі, скоріше за все — від великої втрати крові. За словами очевидців, нею просочилася половина дивану, на якому він спав у останню ніч свого життя…

Побачивши труп сина, Микола одразу викликав працівників міліції. Підозрюваного у вбивстві забрали до райвідділу. На цей час проти нього порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Зараз Микола перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Новосанжарського РВ УМВС.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2012, 16:56 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації