Вхід | Реєстрація

«Темп» і «Авангард» — один трилер на двох

«Темп» і «Авангард» — один трилер на двох

У матчі 1/4 фіналу кубка Новосанжарського району з міні-футболу події змінювалися, як у гостросюжетному фільмі. За кілька хвилин до кінця переможцями матчу могли стати футболісти Попового. Але їм не вистачило буквально кількох секунд.

Футболісти «Авангарду» відкрили рахунок у цьому поєдинку. Але «Темп» досить швидко не лише його зрівняв, а й вийшов уперед. Далі практично до кінця поєдинку у рахунку вели футболісти із Сухої Маячки — 3:1; 3:2; 4:2. Коли за кілька хвилин до кінця матчу перевага дійшла до двох м’ячів, здалося, що гравці «Темпу» без проблем доведуть гру до переможного закінчення. Але, як з’ясувалося невдовзі, за кілька останніх хвилин уболівальникам добряче полоскотали нерви гравці обох команд.

Спочатку гравці «Темпу» набрали шість командних фолів і тим самим дали право суперникам на пробиття 10-метрового штрафного удару. Олександр Нечитайло з «Авангарду» реалізував один такий удар і рахунок став 4:3. Потім іще один. І рахунок зрівнявся — 4:4. Грати лишалося хвилину чи дві. І обидві команди намагалися провести їх максимально активно, аби забити переможний гол і уникнути серії пенальті. Більше атакував «Темп», але удача посміхнулася «Авангарду». Геннадій Пеляк пішов на перехоплення м’яча, трохи не встиг і зіграв у ноги супернику. Фол! І черговий 10-метровий! До м’яча втретє підійшов Олександр Нечитайло і більярдним ударом поклав круглого у нижній кут воріт — 4:5! Уболівальники за сіткою вже почали святкувати вихід «Авангарду» до півфіналу. Але, як виявилося, зарано. За кілька секунд у черговій атаці «Темпу» Геннадій Пеляк скористався точним пасом і рахунок у матчі зрівняв — 5:5!!! І відразу ж пролунав фінальний свисток арбітра.

У серії пенальті першими пробивали футболісти «Авангарду». До м’яча підійшов Олександр Нечитайло і з 6 метрів не зумів переграти голкіпера «Темпу» Миколу Магара — 0:0. У сухомаячан першим пішов бити лідер команди Максим Калюжний. Він зумів обманути голкіпера і послав м’яча у інший кут воріт. Воротар «Авангарду» Володимир Скалозуб зачепив круглого ногами, але той все-таки влетів у сітку — 0:1. Сергій Роман пробив на техніку у нижній кут, але і з його ударом Микола Магара впорався — 0:1. А голкіперу «Авангарду» знову не пощастило. Він майже відбив удар форварда «Темпу» Івана Павленка, але м’яч буквально під рукою таки залетів у ворота — 0:2. Олександр Пальчик став першим, хто зумів таки переграти Миколу Магару. Той угадав напрямок удару і стрибнув у той кут, але м’яч просто під ним залетів у ворота — 1:2. До м’яча підійшов захисник «Темпу» Вадим Бурда, відомий своїм гарматним ударом. Пробив він дійсно потужно, але голкіпер м’яч відбив. Інтрига жива — 1:2. Сергій Волоський мав усі шанси зрівняти рахунок і подарувати своїй команді надію. Голкіпера він переграв, але м’яч зрадницьки потрапив у стійку і вилетів у поле. Усе ще 1:2. Перемогу «Темпу» може принести Геннадій Пеляк. Але і він не зміг переграти воротаря команди з Попового — 1:2. Напруга зростає з кожним ударом.

Уболівальники то хапаються за голови, то радісно скидають руки догори. Олександр Шовкопляс іде бити останній пенальті своєї команди. Потужний удар, м’яч потрапляє у стійку, у воротаря і потім вилітає у поле — 1:2. І «Темпу» вже немає потреби бити останній — п’ятий удар — вони вже й так у півфіналі!
Варто зауважити, що майже всі чвертьфінальні поєдинки видалися цікавими та рівними. Так, «Сила ради» лише на останніх хвилинах провела переможний м’яч у ворота «Стандарту» і перемогла суперника з рахунком 5:4. А ще б кілька хвилин — і у цьому матчі командам довелося б розігрувати лотерею під назвою «Серія пенальті».

Напруженим видався матч новосанжарських «Ніки» та «Динамо». Досвідчені «газовики» після блискучої комбінації відкрили рахунок зусиллями В’ячеслава Пеляка — 1:0. Усередині тайму Віталій Гарець влучним ударом рахунок подвоїв — 2:0. Гравці команди правоохоронців почали нервувати та сваритися між собою. Тому здалося, що інтрига у матчі вже померла. Але вже до перерви рахунок міг стати рівним. Спочатку Максим Ященко технічно розвернувся і пробив між ногами голкіперу суперників — 2:1. А наприкінці тайму форвард «Ніки» зіграв руками біля чужого штрафного майданчику і дав суперникам право на пробиття 10-метрового. Однак удар Андрія Чумака голкіпер «Ніки» відбив і на перерву команда пішла із перевагою в один м’яч. Утім, вже по перерві «Динамо» зрівняло рахунок — відзначився Олександр Гаврилов — 2:2. Невже буде відіграш? Але «Ніка» невдовзі знову виходить уперед. При чому, на думку суперників, не зовсім за правилами. М’яч виходить за лицьову від Віталія Гарця, але суддя цього не помічає і призначає кутовий удар. «Ніка» його швидко розігрує, а Михайло Коба точним ударом у нижній кут воріт виводить свою команду вперед — 3:2. Футболісти «Динамо» кидаються до арбітра, але той вказує на центр поля — м’яч зараховано.

За кілька хвилин Віталій Підопригора ставить корпус захиснику і забиває «контрольний» — 4:2. Та вже через хвилину «правоохоронці» знову скорочують відставання у рахунку до мінімуму. Андрій Чумак потужно пробиває з-за меж штрафного майданчика, м’яч трохи рикошетить і між ногами воротаря влітає у ворота — 4:3. «Динамо» кидається зрівнювати рахунок, але переграти воротаря «Ніки» не вдається ні Артуру Бурі, ні Олександру Гаврилову. «Ніка» мінімально виграє і виходить у півфінал.
Найменш видовищною вийшла зустріч руденківських команд — «Зорі-1» та «Зорі-2». Інтрига у матчі жила лише до середини першого тайму, доки брати Коробкіни на двох розіграли комбінацію і Костянтин вивів «Зорю-2» уперед — 1:0. Але сенсації не сталося. Ще до перерви Владислав Олійник з пенальті рахунок зрівняв — 1:1. А після перерви «Зоря-1» без проблем переграла своїм опонентів. Той-таки Олійник у другому таймі відзначився іще три рази. І красень-гол забив Михайло Булиш, який з розвороту послав м’яч під перекладину чужих воріт. 1:5 — і чемпіон проходить далі.

Півфінали кубка відбудуться у понеділок, 16-го квітня. О 10:00 зіграють «Темп» та «Ніка», об 11:00 — «Зоря-1» та «Сила ради».


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2012, 15:39 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я


1. Форвард / 12 квітня 2012, 17:01
"Темп" - "Ніка" дуже цікава гра!
2. Фанат / 13 квітня 2012, 09:35
та да дійсно,якщо так ловити то зансів дуже мало є лише шанс що в нього попадуть!))
3. вболiвальник / 13 квітня 2012, 10:17
Почему не играем 06.04.12(Супрун занимается партийными делами), а на пасху играем?
4. Противник / 13 квітня 2012, 14:40
З одного фото зробили такий висновок, що ппц. Воротар Авангарду відбив два м'ячі, як і сухомаячанський. При тому на фото один з відбитих ударів. ЛОЛи!!!!
5. Майстер / 13 квітня 2012, 22:06
Обидва воротарі стояли добре. Хоча техніка у них дійсно різна. Взагалі суперечка ні про що.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації