Вхід | Реєстрація

Шахово-шашковий турнір на супротивнобалківській землі

Шахово-шашковий турнір на супротивнобалківській землі

7-го квітня, в суботу, у Супротивній Балці відбувся традиційний турнір пам’яті Олексія Хавера.
За час свого життя він  любив спорт, покращував матеріальну базу школи спортивним інвентарем, фінансував різні спортивні змагання, тож його знали та поважали всі жителі села.

Змагання проходили на базі Супротивнобалківзької ЗОШ, де гостинно зустрів усіх учасників директор школи Володимир Бодак.

У змаганнях взяли участь шахісти з Нехворощі, Нових Санжар, Стовбиної Долини та місцеві жителі. Перед початком турніру пам?ять Олексія Хавера вшанували хвилиною мовчання. Відкрив турнір заступник голови районної ради Микола Перерва, який побажав учасникам перемоги, задоволення від гри та гарного настрою. До слів Миколи Степановича приєдналася голова сільської ради Людмила Лахно, яка сказала багато теплих слів про життя та добрі справи Олексія Хавера. Після цього до його могили було покладено живі квіти — символ вічного життя.

Змагання з шахів проходили за коловою системою. Серед дорослих — у три ліги, з шашок — в одну.
У підсумку у вищій лізі перемогу здобув Віктор Коба (Стовбина Долина), друге місце посів новосанжарець Микола Пов’якало, третє — місцевий житель Сергій Палько.

У першій лізі перемогу здобув Михайло Васюта (Супротивна Балка), друге зайняв Володимир Білаш (Супротивна Балка), третє — Сергій Хоманько.

У дитячій лізі серед школярів переможцем став Павло Черненко (Нові Санжари), друге місце посів Володимир Рой (Супротивна Балка), третє — Юрій Васюта (Супротивна Балка).

У змаганнях з шашок перемогу святкував Юрій Васюта, друге місце посів Владислав Черненко, третє — Володимир Білаш. Серед слабкої статі перемогу святкувала Катерина Повстяна.

Усі призери та переможці були нагороджені призами та грамотами. Особливе задоволення від призів отримали діти, які розуміють, що можна заробляти призи своїм інтелектом, що потрібно постійно розвиватись та не зупинятись на досягнутих результатах. Велика вдячність спонсорам турніру — підприємцям Валентині Палько, Роману Реці, Михайлу Васюті. Ці люди унаслідували добрі справи Олексія Хавера та постійно турбуються про організацію дозвілля молоді на селі. Такі турніри дають можливість учням школи та жителям району спробувати себе в змагальних умовах, досягти певних вершин, реалізовувати та втілювати свої мрії у сучасному бурхливому швидкоплинному житті.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2012, 16:35 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації