Вхід | Реєстрація

Підрізав жінку, тещу і… себе

Мешканець Новосанжарського району після сімейної сварки вдарив ножем свою жінку, а потім її матір. І після цього намагався покінчити життя самогубством.
Інцидент стався у селі Великий Кобелячок. У сім’ї, де виховується троє дітей — чотирнадцяти, десяти та чотирьох років, сталася сварка між чоловіком та дружиною — Іваном та Світланою (імена змінено — авт.). Батько сімейства повернувся додому напідпитку і влаштував родинні розбірки. Шум від сварки почула матір Світлани, яка мешкає по сусідству із подружжям. Жінка прибігла до будинку своєї доньки і спробувала втрутитися у суперечку між чоловіком та дружиною. Але нічого хорошого від того не сталося. Сварка продовжилася, тільки дійових осіб тепер було троє. Закінчився сімейний конфлікт трагічно. Чоловік схопив кухонного ножа, який трапився йому під руку, і вдарив ним дружину. Потім, не довго вагаючись, спробував прирізати і тещу. На довершення страшної картини Іван спробував покінчити життя самогубством — увіткнув лезо ножа собі у живіт.
За розгортанням цього жахливого спектаклю спостерігали троє неповнолітніх дітей родини. Побачивши, що усі троє рідних їм людей лежать без ознак життя, вони побігли за допомогою. Старші діти поспішили до сусіда і розповіли йому страшну історію про те, як батько убив маму та бабусю, а потім зарізався сам. Переляканий сусід прибіг до будинку, побачив три закривавлені тіла і одразу ж викликав «швидку допомогу». Медики, які приїхали за викликом, госпіталізували усіх трьох постраждалих.
На щастя, усі троє (на момент написання матеріалу) залишилися живими. У Світлани медики констатували проникаюче поранення грудної клітини. Її поклали до хірургічного відділення ЦРЛ. У постраждалої тещі також виявили поранення м’яких тканин грудної клітки, жінці зашили поріз і вона навіть відмовилась від госпіталізації. А от сам Іван із проникаючим пораненням живота потрапив до реанімаційного відділення ЦРЛ. За останньою інформацією, життю чоловіка вже нічого не загрожує. І після того, як його підлікують у лікарні, йому доведеться постати перед судом. Проти Івана вже порушена кримінальна справа за статтею 115 Кримінального кодексу України «Замах на вбивство двох осіб». За санкцією цієї статті чоловік може отримати від 10 до 15 років позбавлення волі. Трьом його дітям у цьому разі доведеться дорослішати без батька. Але, на щастя, із живими матір’ю та бабусею.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК (за інформацією райвідділу міліції)


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2012, 15:33 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації