Вхід | Реєстрація

«Зоря» і «Темп» зустрінуться у фіналі

«Зоря» і «Темп» зустрінуться у фіналі

Обидві команди розгромили своїх суперників у півфінальних зустрічах. І тепер 22-го квітня в очній зустрічі визначать першого володаря міні-футбольного кубку.

У першій півфінальній грі «Темп» зустрічався із новосанжарською «Нікою». До початку матчу важко було комусь віддати перевагу. На стороні «Ніки» були досвід та майстерність, на боці «Темпу» — молодість та швидкість. В мінус сухомаячківцям можна було зарахувати відсутність їхнього лідера — Максима Калюжного. Дехто з уболівальників навіть почав припускати, що без нього у «Темпу» не буде шансів.

Але саме команда з Сухої Маячки першою відкрила рахунок. Геннадій Пеляк розібрався із захисником і пробив воротаря — 1:0! «Ніка» приходила до тями не дуже довго. За кілька хвилин Віталій Підопригора влучним ударом завершив комбінацію своєї команди — 1:1. Ще за хвилину суддя зафіксував гру рукою у штрафній з боку захисника «Темпу» і вказав на 6-метрову позначку. Проте з пенальті В’ячеслав Пеляк пробив у поперечину і рахунок не змінився.

Натомість знову забив «Темп». Той-таки Геннадій Пеляк вдруге засмутив воротаря суперників — 2:1. А за кілька секунд зробив це утретє — 3:1. Гравці «Ніки» кинулись відігруватися, але натомість пропускали контратаки на свої ворота. На вістрі цих атак найчастіше опинявся Геннадій Пеляк. Форвард сухомаячківців взагалі у цій грі був нестримним і зупиняли його гравці суперників лише ціною фолу. Але навіть це не завадило йому забити до перерви ще один м’яч — 4:1. Іще один гол відправив у ворота суперників Максим «Зідан» Байбара — 5:1. На перерву «Ніка» пішла з серйозним відставання у рахунку. Але лишалося іще двадцять п’ять хвилин у другому таймі.

Його початок новосанжарські футболісти провели краще. Після чергової вдалої комбінації Віталій Підопригора влучно пробив по воротах і скоротив відставання на один м’яч — 5:2. Але розвинути успіх футболістам «Ніки» не вдалося. Не реалізували вони і два 10-метрових штрафних удари. Постріл Віталія Гарця прийняла на себе поперечина, а спробу Віталія Підопригори відбив воротар «Темпу». А от «Темп» забив ще. Спочатку відзначився той-таки Геннадій Пеляк — 6:2. А фінальну крапку поставив інший форвард сухомаячківців Іван Павленко — 7:2. Чемпіон другої ліги виходить до фіналу.
У фіналі до «Темпу» мав приєднатися переможець пари «Зоря-1» — «Сила ради». Після жеребкування півфіналів одні уболівальники новосанжарської команди говорили, що це шанс відігратися за дві поразки у чемпіонаті. Інші переконували, що у санжарських футболістів немає шансів.
Стартові склади команд наштовхнули на думку, що рацію мали останні. Адже «Сила ради» виходила на гру далеко не у найсильнішому складі. Окрім лідера і капітана Олександра Кириленка були відсутні Андрій Томілін, Вадим Олешко, Олександр Коценко та Роман Неберя. Переграти чемпіона практично другим складом у «Сили ради» шансів не було.

Хоча на початку гри здалося, що вони таки з’явилися. У «Зорі» двічі не забив із зручних позицій Михайло Булиш, а «Сила ради» зуміла провести контратаку, після якої Костянтин Кривуля відкрив рахунок у грі — 1:0. Але святкували новосанжарці недовго. Буквально у наступній атаці «Зорі» помилився захисник «Сили ради» і Михайло Булиш вийшов сам на сам із воротарем. Обіграв його фінтом уліво і закотив м’яч до сітки — 1:1. За кілька хвилин той же Булиш влучним ударом вивів свою команду уперед — 1:2. До перерви відзначився іще капітан «Зорі» Владислав Мокляк, який потужно пробив зі штрафного — 1:3.

Після перерви стало очевидним, що гравці «Сили ради» серйозно «підсіли» фізично. Суперники не забарились цим скористатися. У другому таймі ще один дубль записав на свій рахунок Михайло Булиш, двічі відзначився інший форвард команди — Владислав Олійник. По м’ячу забили ще Геннадій Власенко, Артем Співак та Станіслав Мокрий. «Сила ради» відповіла на це лише голом Вадима Семиліта та хет-триком Костятнтина Кривулі. У підсумку — розгром з рахунком 10:4. «Зоря-1» виходить до фіналу, де випробує на міцність переможця другої ліги. Інтриги протистоянню додає те, що ці ж команди пізніше мають розіграти міні-футбольний Суперкубок. Чи зможе «Темп» зупинити непереможну у цьому році «Зорю-1» — подивимось 22-го квітня о 10:00.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2012, 12:19 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації