Вхід | Реєстрація

Діти з Малого Кобелячка хочуть танцювати

До Дня сміху учні Малокобелячківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів підготували розважальну програму «Танці, жарти і пісні для потіхи — вам». Ініціатором та організатором цього дійства була керівник танцювального гуртка школярів «У ритмі танцю» Євгенія Науменко. Півроку тому Євгенія Юріївна була призначена відділом освіти у Малокобелячківську ЗОШ керівником гуртка танців. Громада села, діти, батьки вже давно чекали на хорошого спеціаліста з хореографії. Було створено колективи молодшої і старшої групи. Діти зараз із задоволенням відвідують гурток. І ось настав день звіту гуртківців та їхнього керівника перед батьками та односельцями.

Ведучі Вікторія Остапченко та Каріна Бредун вели програму весело, з гумором, дотепно жартували. Справжні акторські здібності виявили Володимир Мих та Юрій Немирич у сценці «Кавказький алфавіт». Вдало була зіграна сценка «Баби в армії» у виконанні Олі Нагибіної та Юлії Разуменко. Чудово поставили сценку «Молодий спеціаліст» Таня Перерва та Дарина Пучка. Вдалася і сценка «Маша і ведмідь» у виконанні юних акторів Юрія Немирича, Олександра Лелюха, Руслана Цепкала та Владислава Щудра.
У програмі звучали пісні у виконанні лауреата районного дитячого конкурсу «Веселка» Тані Перерви, учасника цього конкурсу Юлії Ганжі, учасника районного фестивалю «Україно моя — отча земле моя» Дарини Пучки та учасниці свята Ані Остапченко.
Велику насолоду одержали глядачі від перегляду «Фінської польки» у виконанні колективу молодшої групи «Червона шапочка», східного танцю «Хабібі», грецького — «Сіртакі», жартівливого танцю «Горілочка» у виконанні Ніни Бабенко, Олі Нагибіної, Юлії Разуменко, Лесі Піскової. А танець «Пробудження», який виконала Юлія Ганжа, у всіх присутніх викликав захоплення і бурю оплесків.
Український танець «З корзиною», російський — «Хорошее настроение», єгипетський танець професійно, з великою майстерністю, на високому рівні виконала керівник гуртка «В ритмі танцю» Євгенія Науменко. Усі були зачаровані грацією, легкістю і красою виконання танців молодим викладачем. Видно, що діти потрапили до рук здібного хореографа, і вони теж хочуть показувати свою майстерність на сцені сільського будинку культури, брати участь у районних конкурсах. Звичайно, для цього потрібні відповідні костюми. А ні в школі, ні в СБК їх немає. Деякі костюми були придбані на кошти батьків, але цього замало. Тому хочеться звернутися до всіх наших підприємців, фермерів, виконкому сільської ради, до керуючого ТОВ АФ «Добробут» Миколи Воронька з проханням допомогти придбати 12 українських народних костюмів та 8 іспанських костюмів на суму 3000 гривень.
Якщо ми хочемо, щоб у нас були свої «Веселка» та «Чарівний каблучок» — підтримаємо хороше починання і допоможемо нашим дітям.


Автор: Петро Скубій, директор будинку культури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації