Вхід | Реєстрація

«Веселі старти» і солодкі призи

«Веселі старти» і солодкі призи

17-го квітня у Новосанжарському НВК пройшли «Веселі старти» для наймолодших учнів закладу — першокласників.
Змагатися між собою у спритності, швидкості та кмітливості виходять три команди, кожна з яких нараховує дванадцять учасників — «Веселка», «Бджілка» та «Ромашка». Маленькі спортсмени — рішучі та зосереджені. Видно, що змагатися вони будуть по-серйозному. Доки головний суддя змагань оголошує правила, глядачі — однокласники та батьки учасників — активно підтримують кожен свою команду.
Починаються змагання. Практично у кожному конкурсі учасникам доводиться швидко бігати, передавати естафету партнеру та працювати як одній команді. Ось «Бджілка» першою фінішує у одному з конкурсів, і всі її учасники радісно підстрибують угору та щось веселе кричать — перемога! Маленька, але перемога. Наступний конкурс виграє вже «Веселка». І вже інші дітлахи веселяться та радіють.
У конкурсній програмі школярики не тільки бігали і передавали естафету. Вони ще пробували грати майже у справжній боулінг — збивали м’ячем пластмасові кеглі; намагались стати професійними тенісистами — на час тримали на ракетці тенісний м’яч та готувались до вступу у космонавти — оберталися на дискові та після цього бігли передавати естафету. Після кожного з конкурсів команди насторожено затихали, очікуючи на оголошення результатів. І якщо судді називали першою їх команду — раділи так, як це уміють робити тільки учні перших класів.
Знайшлося заняття і уболівальникам команд. Ті першачки, які не увійшли до складу команди свого класу, могли принести їй кілька балів, проявивши свої інтелектуальні здібності. Діти відповідали на питання судді і за кожну правильну відповідь додавали своїй команді один бал.
Нарешті, після усіх конкурсів, усі три команди вишикувались в очікуванні підсумкових результатів від журі. Та перш ніж вони були оголошені, юних спортсменів привітав директор Новосанжарського НВК Микола Решетило. Він, зокрема, сказав діткам, що участь у подібному святі спорту та енергії — для кожного з них уже перемога. А також нагадав, що школа має давні спортивні традиції. І виховує не лише гарних учнів, але і майстерних волейболістів, боксерів та пауерліфтерів. Так що маленьким першокласникам є на кого рівнятися і до чого прагнути.

Нарешті судді оголошують результати. Команди «Бджілка» та «Веселка», набравши рівну кількість балів, у підсумку поділяють між собою І місце. Команда «Ромашка» займає ІІ місце. Усі учасники «Веселих стартів» отримують від суддів пам’ятні медальки, а найкращі у своїх командах — ще й почесні грамоти. Та найцікавіші призи очікують на дітлахів у самому кінці нагородження. Мами кожного з класів приготували своїм синам і донькам по величезному тортові. І от після усіх грамот дітки з веселим сміхом отримали з рук своїх мам смачні солодкі призи. Після цього стало очевидним, що про ці змагання у всіх учасників лишаться тільки приємні та солодкі спогади.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації