Вхід | Реєстрація

Нові Санжари стануть містечком троянд?

Нові Санжари стануть містечком троянд?

За кілька весняних тижнів на клумбах районного центру висадили кілька тисяч трояндових кущів.
Як і обіцяв селищний голова Андрій Река, цієї весни вулиці Нових Санжар почали активно засаджувати кущами троянд. Робили це звичайні жителі селища, приватні підприємці, державні службовці та працівники селищних установ. Сотні троянд уже цього літа мають розпуститися перед управлінням праці, у Парку матері, на клумбі перед райдержадміністрацією.
Андрій Река запевняв, що навесні у селищі висадять 2012 троянд. Але насправді їх виявилося більше. Якщо рахувати 600 кущів, посаджених минулого року, то цифра може досягнути і 3 тисяч.
— Ми хотіли зробити подарунок усім мешканцям селища, — пояснює мер Нових Санжар, — оскільки ми чотири роки поспіль здобували звання селища із найкращим благоустроєм, то нам назавжди віддали перехідний кубок. Тепер нам потрібно закріпити увесь той результат, якого ми досягли за останні роки. І посадка цих троянд — один з кроків до цього.
Тепер слід сподіватися, що усі кущі приймуться і вже цього року зможуть радувати квітами новосанжарців та гостей нашого містечка. І Нові Санжари стануть відомими не лише своїми порядком і чистотою, але і трояндовими клумбами.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2012, 18:21 | Нові Cанжари | Суспільство
1. анна / 24 квітня 2012, 11:52
Река молодець!
2. Олена / 7 травня 2012, 14:38
Слідкую за розвитком Нових Санжар з іншого континенту планети.Щороку приїжджаючи у відпустку,знаходжу містечко все кращим.Відчувається рука дбайливого господаря,яким і є шановний пан Река.Браво,успіхів Вам, наснаги і міцного здоров"я!!!!!!!!
3. Вікторія / 10 травня 2012, 13:51
Але скоро Андрій Олександрович нас покине, планує балотувактися до Верховної ради восени...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації