Вхід | Реєстрація

У Кобеляках знову вбивство

У Кобеляках знову вбивство

Буквально протягом місяця у райцентрі сталося два тяжких злочини.

Не встигли Кобеляки оговтатись від кривавої різанини в провулку Калініна, коли була вбита молода жінка і постраждали ще двоє людей, як в місті сталася нова надзвичайна подія.

Близько години ночі 23 квітня надійшли тривожні дзвінки у райвідділ внутрішніх справ та в лікарню. Випадковий перехожий, який проходив по вулиці Ветеринарній, наткнувся на скривавлені тіла двох молодих хлопців. Працівники «швидкої допомоги», які прибули на місце події, констатували смерть одного із постраждалих. Іншого у непритомному стані доставили у Кобеляцьку районну лікарню, де помістили у реанімаційне відділення.

Особи постраждалих встановили. Це жителі Кобеляк громадянин Ш. і Л. Нібито напередодні трагедії хлопців неодноразово бачили в різних місцях Кобеляк, де вони досить гучно відзначали якусь подію. За неофіційною інформацією, їм навіть зауваження робили співробітники міліції та члени козацького формування по охороні порядку. Хлопці реагували адекватно. Але, переходячи в інше місце, продовжували пиятику. А опівночі знайшли їх покалічені тіла.

У Кобеляки прибули співробітники кінологічного центру із Полтави та працівники карного розшуку обласного управління внутрішніх справ. Вони разом із місцевими міліціонерами проводять оперативно-розшукові дії по встановленню особи вбивці. Чи вбивць.

Офіційних коментарів правоохоронці поки що не дають.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2012, 16:09 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації