Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі Кременчука почалися свята мікрорайонів до Дня Перемоги

В Автозаводському районі Кременчука почалися свята мікрорайонів до Дня Перемоги

В Автозаводському районі м.Кременчука розпочалися традиційні свята мікрорайонів та вулиць до Дня Перемоги. Перше таке свято відбулося 24 квітня в мікрорайоні Ревівка. На нього зібралося більше ста ветеранів війни та праці. А поздоровити їх прийшли заступник голови Автозаводської районної ради Віталій Добрунов, депутат Кременчуцької міської ради Геннадій Алєксєєв та депутат Автозаводської районної ради Володимир Карамзін, голова Ради ветеранів Автозаводського району Олексій Зубченко.

З концертною програмою перед ветеранами війни виступили колективи художньої самодіяльності Кременчуцького льотного коледжу НАУ, ансамбль ветеранів мікрорайону Ревівка, школярі ЗОШ №2. Звучали пісні воєнних часів, які нагадували сивочолим ветеранам їх молодість. А майстерний виступ військового оркестру 107-го реактивного артилерійського полку нікого не залишив байдужим і підняв настрій всім учасникам свята.

Діти вручили ветеранам війни червоні тюльпани і зроблені власними руками квіти, а депутати-подарунки.  По закінченню свята всіх мешканців мікрорайону, що прийшли на захід, пригощали справжньою солдатською кашею.

У планах Автозаводської районної ради 4 травня провести урочистий прийом головою ради Володимиром Коваленко ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій  у парку Миру. А традиційний парад, присвячений 67-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, пройде 8 травня. Урочиста хода святкових колон розпочинається від колишнього кінотеатру «Кропивницького» у Великій Кохнівці у 8.40. Біля пам’ятника Воїна Визволителя відбудеться мітинг та покладання квітів, після чого парадною ходою перед ветеранами війни пройдуть колони військових, пошукових загонів, навчальних закладів району, спортивних шкіл, військової та рятувальної техніки. Крім того будуть показані театралізовані вистави та показові виступи спортсменів і військових.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2012, 09:11 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації