Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі Кременчука підвели підсумки суботника

В Автозаводському районі Кременчука підвели підсумки суботника

У суботнику, присвяченому Дню довкілля, який відбувся 21 квітня, в Автозаводському районі міста Кременчука прийняло участь близько 2 тисяч мешканців. Всі підприємства, заклади та організації району в цей день наводили порядок на своїх територіях, прибирали прилеглі до них ділянки та ті місця, які були закріплені за ними районним штабом по благоустрою. Нагадаємо, що цей штаб був створений місяць тому для організації робіт в рамках двомісячника чистоти та порядку. До роботи підключилися Ради громадськості мікрорайонів, активісти різних громадських організацій, учнівська молодь, та жителі району. Тепла та суха погода сприяла дружній спільній роботі по наведенню ладу, благоустрою території, та висадці саджанців.

За повідомленням штабу в Автозаводському районі тільки за цей день було висаджено 371 саджанець дерев та 631 кущів у парках, скверах та на прибудинкових територіях, побілено понад 5 тисяч дерев, упорядковано 52,3 га території. Спільними зусиллями було ліквідовано 15 стихійних сміттєзвалищ, вивезено 267 куб.м. сміття, відремонтовані та пофарбовані десятки лав та дитячих майданчиків.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2012, 17:40 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації