Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі перевірено санітарний стан понад 85% всіх приватних садиб

Постійно діючий штаб по благоустрою Автозаводського району, відділ з екології та благоустрою райвиконкому, спільно з міні-штабами мікрорайонів завершують роботу по перевірці санітарного стану території приватної забудови. Наразі рейдами-перевірками з питань утримання належного санітарного стану перевірено вже понад 85% всіх приватних садиб та територій навколо них. Як повідомив керівник відділу з екології та благоустрою райвиконкому Ігор Васін, з початку двомісячника чистоти та порядку в районі було обстежено понад 7 тисяч приватних садиб. З числа перевірених 12% були визнані такими, що мають незадовільний санітарний стан садиб або прилеглої території. Всім власникам таких садиб виписані приписи щодо наведення належного санітарного стану. Спеціалісти відділу постійно тримають на контролі виконання вимог приписів щодо усунення порушень правил благоустрою. Більшість громадян, за даними відділу більше 70%, своєчасно виправляють встановлені порушення. А тих, хто не реагує на вимоги приписів, і не наводить належний санітарний стан на своїх садибах, притягують до адміністративної відповідальності. За час проведення двомісячника 21 власника приватних садиб було викликано на засідання адміністративної комісії, яка приймає рішення щодо розмірів штрафів. Більша частина з них сплатила штраф у розмірі 850 грн.

Нагадаємо, що згідно ст.152 КУпАП за порушення правил благоустрою територій населених пунктів на громадян може накладатися штраф в розмірі від 340 до 1360 грн.

Голова Автозаводської районної ради м.Кременчука Володимир Коваленко на апаратній нараді райвиконкому 23 квітня поставив завдання завершити наведення порядку і чистоти у районі до травневих свят.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2012, 16:48 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації