Вхід | Реєстрація

Суботник на Ведмедівці

Суботник на Ведмедівці

Минулого тижня, у четвер, жителі мікрорайонів Ведмедівка та Зарічка ліквідовували стихійне звалище, що знаходилось біля Ведмедівського мосту.

Так званий «суботник» на сміттєзвалищі організував місцевий депутат Олександр Бистряков. З його слів, він це робить уже вдруге. Декількома днями раніше на території мікрорайонів Ведмедівки та Зарічки було розміщено оголошення з запрошенням для місцевих жителів прийти і допомогти у ліквідації звалища. Та прийшло всього п’ятеро чоловік, окрім самого депутата, трьох його помічників та водія з комунгоспу.

— Уся причина в тому, що комунгосп не в змозі вивозити сміття, яке люди складують біля контейнерів. А сюди викидають і гілки, і будматеріали, і багато чого іншого, — ділиться з нами Олександр Бистряков. — Минулого року я сам прибирав звалище, та потім прийняв рішення, що це неправильно. Тому вирішив запропонувати місцевим жителям ліквідувати звалище спільними силами.

Поки ми говорили, на допомогу у прибиранні звалища прийшло ще двоє людей. Вони розповіли, що сміття з контейнерів вивозиться регулярно, двічі на тиждень: у вівторок та п’ятницю. А сміття біля контейнерів — майже ніколи не вивозиться.

— Весь мусор сюди возить город! — скаржиться жінка похилого віку. — Особенно везуть такі красиві машини — джипи. І викидають все не в контейнери, а біля них. Висипали з мішка і поїхали! Один раз даже сказали: «А шо, воно ж всьо равно згорить!» Та не горить воно нічого!

Олександр Бистряков особисто звернувся до всіх кобелячан від імені жителів мікрорайонів Ведмедівка та Зарічка з проханням не висипати та не вивозити сміття на ці території. Він на власному прикладі довів, що мало скаржитись, іноді потрібно самим засукувати рукави та працювати.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2012, 16:12 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації