Вхід | Реєстрація

«Зоря» робить золотий дубль

«Зоря» робить золотий дубль

Руденківська команда у фінальному матчі кубка Новосанжарського району з міні-футболу впевнено обіграла «Темп». І до чемпіонського кубка додала ще один.
Зрештою, такий результат і передбачали більшість уболівальників. Надто різним виглядав рівень команд перед фінальною грою. «Темп», незважаючи на наявність технічного та майстерного Максима Калюжного, не виглядав рівним супротивником для «Зорі». «Темпу», щоб сподіватися на успіх, потрібно було відмовитися від атакуючої гри та зосередитися на обороні власних воріт. І сподіватися, що хтось із пари забивних форвардів Пеляк-Павленко вдало втече у контратаку.
Цю тактику сухомаячківські футболісти і спробували втілити в життя. Але працювала вона недовго. Усього хвилину. На її закінчення футболісти «Зорі» розіграли триходівку, яку завершив Михайло Булиш точним ударом у порожній кут воріт — 1:0. Ще за чотири хвилини партнери вивели Михайла сам на сам із воротарем. Він прибрав м’яч уліво і пробив у порожні ворота — 2:0. Ще за дві хвилини вже Владислав Олійник замкнув дальню стійку після паса когось із партнерів — 3:0. Гру було зроблено вже до середини першого тайму. Але «Зоря» і не думала скидати оберти. Той-таки Олійник прийняв м’яча у штрафній, технічно розкрутив голкіпера і, як рукою, закинув м’яча у «дев’ятку» — 4:0. За хвилину Олександр Буртняк потужно пробив у ближній кут і спіймав воротаря на проти ході — 5:0.
«Темп» зумів відповісти лише у другому таймі. Максим Калюжний за допомогою рикошету відправив м’яча у дальній кут воріт суперника — 5:1. Невже буде хоч якась інтрига? Але далі забивали лише гравці «Зорі». Підсумковий рахунок  8:1 зайвий раз підкреслив нерівність класу двох фіналістів. «Бачу я, у першій лізі ми будемо твердими середняками», — констатував один з гравців «Темпу». Дійсно, щоб боротися за призові місця у вищій лізі, сухомаячківцям потрібно буде терміново підсилюватися. Інакше грати на рівних із командами рівня «Зорі» у них не вийде.
Після завершення поєдинку команди вишикувалися для нагородження. Капітан «Зорі» Владислав Мокляк отримав з рук голови федерації Новосанжарського району Геннадія Супруна почесний кубок. У цьому році кубок з міні-футболу з ініціативи районної футбольної федерації розіграли уперше. І цілком закономірно, що його першим володарем став трикратний міні-футбольний чемпіон. Кращим бомбардиром кубка став інший футболіст «Зорі» — Владислав Олійник, який у чотирьох поєдинках забив суперникам 10 голів. І, як не прикро констатувати численним новосанжарським футболістам, руденківські «зоряни» поки що забирають собі всі міні-футбольні трофеї. Може, вже наступного сезону хтось зможе скласти їм конкуренцію?


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2012, 11:28 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації