Вхід | Реєстрація

Працівники кримінально-виконавчої служби обурені словами народного депутата

(відкритйи лист)

24 квітня 2012 року у Верховній Раді України із вуст народного депутата України, Сергія Пашинського прозвучали образливі вислови стосовно працівників Державної пенітенціарної служби України та названо центральний орган виконавчої влади з питань виконання покарань «фашистською службою».
Саме поняття «фашизму» включає в себе крайній шовінізм, що переходить в ідею расової обраності, мілітаризму і вождизму. Як можна застосовувати таке визначення до працівників, які, знаходячись на посту, постійно наражаються на небезпеку. Вони захищають  інтереси суспільства  і  держави.

У органах і установах виконання покарань Полтавської області працює більше 1700 співробітників. Всі вони віддані своїй справі, виконуючи покладений на них державою обов’язок.  Такий вислів зачіпає не лише честь і гідність працівників служби, а і моральні принципи. Народний депутат України принизив співробітників кримінально-виконавчої служби Полтавської області порівнюючи їх із «фашистами» і викликав глибоке обурення!

Ми, працівники кримінально-виконавчої служби Полтавської області вимагаємо від народного депутата України Сергія Пашинського публічного вибачення за його несправедливі слова в адресу Державної пенітенціарної служби України!


Профспілковий комітет Полтавської обласної об’єднаної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби

Працівники Державної кримінально-виконавчої служби України Полтавської області.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2012, 18:44 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації