Вхід | Реєстрація

У кримських горах знову загубився підліток з Полтавщини

У кримських горах знову загубився підліток з Полтавщини

Позавчора в районі села Привітне між Алуштою та Судаком загубилася 15-річна мешканка селища Нові Санжари Полтавської області.

Схвильований керівник туристичної групи зателефонував до Контрольно-рятувальної служби (КРС) Криму і заявив про зникнення підопічної біля південного схилу Карабі.

На пошуки юної туристки вирушила бригада з 6-х рятувальників.

На щастя, незабаром "пропажа" з'явилася.

"Дівчина знайшлася біля перевалу Алакат, вона пішла вперед своєї групи, і в якийсь момент її втратили", - розповіли в КРС Криму.

Коли вона зрозуміла, що група залишилася позаду, то включила мобільний телефон і вийшла на зв'язок.

Нагадаємо, співробітники Міністерства надзвичайних ситуацій 20 квітня припинили пошуки зниклого 30 березня в Криму 16-річного глухонімого підлітка з Полтави Костянтина Магденка (він брав участь у змаганнях зі спортивного орієнтування).

Магденко п'ять років займався спортивним орієнтуванням, однак не дійшов до фінішу 400 метрів у районі Ангарського перевалу й загубився. Мама Магденка пообіцяла 10 тисяч гривень винагороди тому, хто знайде її сина.


Автор: ТУМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2012, 11:31 | Нові Cанжари | Надзвичайне
1. Іра / 5 травня 2012, 09:20
Брехня! Дівчина не з Нових Санжар і не з Новосанжарського району.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації