Вхід | Реєстрація

Першотравнева хроніка Кобеляччини

Першотравнева хроніка Кобеляччини

Уже, на жаль, звично травневі свята в Кобеляцькому районі не обійшлися без подій кримінального характеру. Одні з них виявилися досить резонансними, інші — анекдотичними.

Про крадіжку нафти з магістрального трубопроводу ми написали розлогий репортаж. Також сподівались, що отримаємо обіцяний правоохоронцями коментар щодо вбивства, яке кілька днів тому сталося в Кобеляках. Але поки що міліціонери мовчать. Із неофіційних джерел відомо лише те, що другий постраждалий юнак прийшов до тями. І, швидше за все, лише його свідчення дадуть змогу розкрити резонансний злочин. Якщо, звичайно ж, хлопець щось пам’ятає.

 

Так був вибух чи ні?

У ніч з 1 на 2 травня загорівся один із магазинів, що в самому центрі Кобеляк. Там торгували побутовою технікою. У результаті пожежі сама будівля хоча й збереглася, але зазнала суттєвих пошкоджень. А ось увесь крам, який знаходився в магазині, був практично знищений. Страшно й уявити, яких збитків зазнав підприємець.

Кобеляцькі «силовики» вже звично для себе відмовчуються щодо резонансної пожежі. Її нібито й не було. Тому журналістам знову доводиться користуватися виключно неофіційною інформацією. Згідно з нею, близько двох годин ночі у будівлі згорілого магазину почувся хлопок, щось схоже не вибух. Потім приміщення охопило полум’я.

Більшість кобелячан впевнені, що магазин зумисно підпалили. Можливо, більшу ясність в ситуацію внесуть експерти, які приїхали з Полтави.

 

Забув, де поставив машину? Бігом у міліцію

Інший випадок, який стався в Кобеляках напередодні 1 травня, можна віднести до розряду анекдотичних. До райвідділу внутрішніх справ звернувся житель райцентру із заявою про те, що в нього вкрали автомобіль. Розпочалися пошуки, які закінчились несподіваним результатом.

Виявилось, що чоловік, приїжджаючи в Кобеляки, завжди ставив машину у визначеному місці. А цього разу, чи то воно було зайняте, чи з іншої причини, він припаркував автівку в іншому місці. І… забув про це. А, не знайшовши автомобіля там, де ставив його завжди, запанікував. І вирішив, що машину вкрали.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2012, 15:25 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Бувалий / 2 травня 2012, 18:18
Чи може хоч один сільський район України похвалитися такою кількістю резонансних злочинів за останні п*ять років? Навіть в "лихі 90-ті" в Кобеляках такого не пригадаєш... А що міліція, всі знають, які там професіонали, от вони і мовчать, як партизани...
2. 7777 / 2 травня 2012, 22:29
якщо це кримінал- то розкрити цей злочин-це гроадянський обов1язок нашої МІЛІЦІЇ-.
Шановні жителі нашого міста-хто-що знає-чи чув -давайте допоможемо нашій міліції-це запорука нашого звами спокою-бо вже дійшли до самої прірви.... а далі-БЕСПРЕДЕЛ....
3. Микола Гузченко / 3 травня 2012, 09:41
А звідки ви знаєте, що міліція хоче щоб їй допомагали?
4. 7777 / 3 травня 2012, 22:57
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ну.... не знаю-не знаю....тоді ймовірно НАМ пиздець
5. 7777 / 3 травня 2012, 23:01
ВСЕТАКИ Я СПОДІВАЮСЬ НА МІЛІЦІЮ- ТАМ ЖЕ НОВИЙ НАЧАЛЬНИК-- наш-місцевий і я ЙОМУ ВІРЮ--бо ВІН один із тих ЧЕСНИХ ментів---яких можна на пальцях полічити...
6. KING / 4 травня 2012, 11:52
Мені одному здається що у наших доблесних міліціонерів назріває черговий "висяк"? Якщо, звісно, це був підпал. Можливо що і саме загорілося, офіційних коментарів же не дали, а чуткам вірити не можна - народ вже небось отой "хлопок" пов’язує з гранатою, C-4, ядерною бомбою і ще з Бог зна чим, а воно, скоріше за все, просто лопнув екран одного із телевізорів. А взагалі власників шкода - мільйон згорів, не менше. Можливо хоч застраховане було.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації