Вхід | Реєстрація

На лікування Діми Рибки назбирали 23 тисячі

Ці гроші потрібні 2-річному хлопчику для того, щоб вилікувати глухоту.

До редакції днями надійшов лист від білицької пенсіонерки Зої Дранко. Жінка дуже цікавилась подальшою долею маленького жителя Кобеляк Діми Рибки. Хлопчик страждає на хворобу, яка може призвести до повної глухоти. Для проведення операції йому потрібно близько 300 тисяч гривень. Про це ми вже писали.

Зоя Дранко не просто цікавиться долею хлопчика і співчуває йому. Вона однією з перших дала гроші на його лікування. Білицька пенсіонерка викроїла зі своєї пенсії 100 гривень і передала їх через свого сина у редакцію. Завдяки таким небайдужим і співчутливим людям лише в редакції «ЕХО» назбирали 957 гривень. Їх уже передали батькам Діми.

Батько хлопчика, Олег Рибка, розповів, що жителі району передали їм із дружиною вже близько 23 тисяч гривень. У основному люди приходять чи приїжджають додому і передають гроші із рук у руки. Підприємець Олександр Бистряков організував збір коштів у себе на виробництві. І сказав, що сам не очікував такого позитивного результату. Цікаво, що по 100 гривень здавали люди, у яких не надто висока зарплата. А ось на банківський рахунок коштів надійшло зовсім небагато.

Батьки направили листи із проханням про допомогу і до Народного депутата Олексія Лелюка, і в обласне управління охорони здоров’я. Депутат і чиновники також пообіцяли допомогу.

Та все ж зібраних коштів надто мало. Тому батьки Діми вчергове звертаються до земляків за допомогою.

Не будьте байдужими, допоможіть — і Вам воздасться.

Телефони: тата (099)307-14-77, Рибка Олег Володимирович; мами (066)518-99-62, Рибка Ірина Миколаївна.
Реквізити для надання допомоги у гривні:
Банк одержувача «Приватбанк»
Рахунок: 29244825509100
МФО:305299
ОКПО:14360570
Карта № 6762462056468777
Рибка Олег Володимирович,
ІНН 2836404232


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2012, 09:06 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації