Вхід | Реєстрація

Першість «Колоса» серед школярів

Першість «Колоса» серед школярів

Уже другий рік поспіль обласна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» проводить у Кобеляках першість Полтавщини з настільного тенісу для вікової категорії юнаків та дівчат 1997 року народження і молодших. На парад-відкриття прибув керманич цієї спортивної спілки Анатолій Головань, який звернувся до учасників з привітальним словом і побажав успіхів і міцного здоров’я. Треба відмітити, що товариство «Колос» приділяє увагу розвитку настільного тенісу і проводить три обласні турніри щорічно.

Наші змагання включали особисто-командну першість. У одиночних розрядах кращими стали серед дівчат Олександра Покидько, Анна Грабар (Кобеляки) та Вікторія Котляр із Козельщинського району, а Віталій Вовк, Вадим Кучеров і Ігор Кривозуб (Решетилівський район) — серед хлопців.

У командному заліку серед сільських спортсменів відповідно зайняли призові місця Решетилівський, Козельщинський та Глобинський райони. Кобеляки посіли перше місце серед міських збірних. Переможці та призери були нагороджені кубками, грамотами та медалями спортивного товариства «Колос».

Змагання пройшли за підтримки приватного підприємця Юрія Срібного.


Автор: Борис АНДРОНОВ, голова федерації настільного тенісу Кобеляцького району, головний суддя змагань


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2012, 16:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації