Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькій виховній колонії для одинадцятикласників пролунав останній дзвінок

У Кременчуцькій виховній колонії для одинадцятикласників пролунав останній дзвінок

3 травня в загальноосвітній школі Кременчуцької виховної колонії пролунав останній дзвоник, який більшості школярів сповістив про закінчення ще одного навчального року і початок довгоочікуваних літніх канікул. Та для  одинадцятикласників - випускників загальноосвітньої школи № 32  він дзвонив востаннє.

Завершився ще один навчальний рік спільної праці, успіхів, тривог. Оскільки Останній дзвоник у стінах виховної колонії - це завжди свято, на нього приходять не лише персонал колонії, а й люди, які не мають безпосереднього відношення до школи. В урочистостях взяли участь депутат Автозаводської районної ради, голова громадської організації «Наше майбутнє ХХІ сторіччя» Лариса Сквіра, Отаман Кременчуцького полку МГО КЗ генерал-хорунжий Григорій Мілітинський, провідний спеціаліст міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Наталя Тупало.

За традицією свято розпочинається з підняття Державного прапора, лунає Гімн України. Під час звучання Державного Гімну на зосереджених обличчях одинадцятикласників видно, що вони переживають цю мить прощання зі школою, вчителями. Ця мить збережеться в їхній пам’яті назавжди.

Всіх присутніх привітав зі святом начальник установи Юрій Величко, який наголосив на тому, що Батьківщина надала можливість здобути повну середню освіту всім своїм громадянам і побажав хлопцям в майбутньому прагнути отримати і вищу освіту. Тим паче, що в установі цього річ виявили бажання прийняти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні якості знань 14 вихованців з метою подальшого вступу у вищі навчальні заклади. «Ми віримо, що ви оберете правильний шлях, зумієте подолати усі перешкоди, а згадка про школу залишиться у вас на все життя. Тож хай завжди для вас небо буде високим, а життєвий шлях — світлим» - наголосив керівник закладу.

Представники державних та громадських організацій у своїх вітаннях звернулися до випускників із словами найкращих побажань і подякою до тих, хто займається навчанням і вихованням юнаків.   Лунали вітання, побажання, подяки адміністрації, вчителям, а також відгуки випускників про рідну школу. «Головне - вірити в свої сили, залишатись вірними своєму народові, думкам, рідній землі, нашій єдиній Україні, любити своїх батьків та крокувати життєвим правомірним шляхом" – звернувся до випускників директор школи Анатолій Головко.

Слова вдячності на адресу начальника установи, педагогічного колективу школи звучали і від батьків та рідних вихованців.

Привітання почесних гостей, виступи вихованців, батьків переплітаються з номерами художньої самодіяльності. Одним з приємних моментів було нагородження найкращих учнів грамотами і призами за їхні досягнення у навчанні, активну участь у громадському і суспільному житті школи, а також вихованців, які відзначили себе на різноманітних міських конкурсах та аукціонах.

Звичайно, не могло обійтися свято без слів вдячності випускників, які були звернені до вчителів. Сьогодні вони віддали  належну шану любим педагогам і пообіцяли в майбутньому не осоромити ні своїх батьків, ні вчителів, ні Батьківщини.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації