Вхід | Реєстрація

«Слухайте класику, а не попсу!»

«Слухайте класику, а не попсу!»

Біля музичної школи красується оголошення: «Концерт за участю студентів Полтавського музичного училища ім. М. В. Лисенка». Ми вирішуємо його відвідати, щоб потім розповісти про нього вам.
Концерту передують великі приготування. Напруга зростає. Учителі й учасники хвилюються… І ось директор школи Ірина Сергеєва починає концерт!

Ведуча оголошує першу учасницю — Людмилу Романченко. Вона родом із Пирятина, в училищі вчиться на четвертому курсі. Лауреатка і переможниця багатьох конкурсів. Усі мовчать під час її гри на фортепіано, тільки пошепки обмінюються враженнями. Після концерту Люда розповідає: «Завжди дуже хвилююся, але в міру, це мені допомагає! Бажаю вам любити те, чим ви займаєтесь, вкладайте свою душу, багато вчіться і старайтеся!»

Після Люди виступає наша землячка — Лілія Злобинець. Вона закінчила музичну школу і вчиться на другому курсі в Полтавському   училищі. Від її гри на фортепіано зал затамовує подих. Її музика розслабляє, але в той же час напружує! Після виступу Ліля нам говорить: «Хвилювання повинне бути, треба думати про те, що треба зробити, як треба грати!» І на прощання рекомендує: «Слухайте не попсу, а класику. Сама колись слухала поп-музику, а тепер огидно! Тому, що попса нічого вас не навчить, а в класиці є глибокий смисл!»

Закінчує феєричний концерт також наш земляк — Влад Левицький. У нашу музичну школу не ходив, але прекрасно грає на акордеоні, у музучилищі навчається вже на четвертому курсі. Людмила Володимирівна про нього каже «Наш пацан!»

Під час його гри хочеться танцювати. Видно, що музикант отримує велике задоволення від гри на акордеоні. Іноді це видається навіть трохи кумедним, але міміка його обличчя і сама гра передають весь цей настрій глядачам! Юним музикантам Владислав дає пораду: «Якщо хочете стати хорошим музикантом — займайтеся частіше! Я займаюсь по вісім годин на добу!».

Глядачі, більшу частину яких складали діти, дивились концерт із неприхованим захопленням. Дехто навіть відкривши рота! Учителі музичної школи — із захопленням і гордістю водночас. Наприклад, Людмила Лебедин і Вікторія Штепа не могли нарадуватись виступом Лілі Злобинець, яка була їх ученицею у музичній школі.

Концерт вийшов просто фантастичним. І всі глядачі не могли не помітити цього!


Автор: Віолетта ДАВИДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Микола Гузченко / 4 травня 2012, 11:28
Який страшний заголовок.
2. KING / 4 травня 2012, 11:47
- Ви все ще слухаєте попсу?! Тоді ми йдемо до вас!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації