Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах виступили Дмитро та Назарій Яремчуки

У Нових Санжарах виступили Дмитро та Назарій Яремчуки

26 квітня у медичному центрі «Нові Санжари» відбувся концерт синів легендарного українського співака, лауреата Шевченківської премії Назарія Яремчука.

На 12:30 прийшли всі ті, хто купив білет на концерт. Та таких виявилося небагато: з 360 глядацьких місць заповненими виявилися лише 55. Співаки виявилися справді довгоочікуваними, бо з’явилиcя з запізненням. До того ж, не було відомо, відбудеться концерт чи ні, адже глядацький зал був далеко не повним. Та Заслужені артисти України Дмитро і Назарій Яремчуки не відмовилися від проведення концерту. Ще кілька хвилин чекання — і на сцену першим вийшов усміхнений Дмитро Яремчук, який привітався з присутніми так:

— Я вас вітаю, Христос Воскрес!

На що йому одразу відповіли:

— Воістину воскрес!

Артист одразу ж вибачився перед глядачами за спізнення і заспівав пісню «Я у тебе, як у дзеркало дивлюся». Потрібно заважити, що глядачі спочатку досить спокійно дивилися на артиста, не виявляючи особливих емоцій радості. Та поступово Дмитро своїм голосом та харизмою завойовував усе більшу симпатію, все більше оплесків та посмішок. Особливо сподобалося новосанжарцям пісня «Стожари», яка перекликається, як зауважив артист, з назвою Нові Санжари. Він запропонував заспівати пісню разом. Люди спочатку невпевнено підспівували, а потім їх голоси стали чутніші та впевненіші. Наприкінці пісні практично всі присутні світилися посмішкою і щедро дарували аплодисменти. Дмитро Яремчук у свою чергу подякував глядачам і поаплодував їм за гарне виконання пісні. Також співак побажав:

— Даруйте свою любов рідним і друзям, не скупіться на посмішки!

З початком відомої багатьом пісні «Тече вода» до Дмитра приєднався менший брат — Назарій, і далі вони продовжили співати дуетом. Зал радо підтримував їх оплесками. Заспівавши кілька пісень разом, брати знову розділилися — сцену покинув Дмитро. А Назарій продовжив програму концерту. У тйого виконанні прозвучали пісні «Твої сліди на небі», «Білим цвітом», «Я знов повторюю слова». Отак непомітно підійшов кінець концерту, бо виступи, замість запланованих двох годин, тривали менше години. Це викликало деяке незадоволення у залі. Але артисти запропонували глядачам на прощання заспівати пісню «Родина», адже побачили, що прощатися глядачі ніяк не бажали. Після її виконання обидва брати подякували глядачам за увагу:

— Ми з вами не прощаємося, а говоримо: «До зустрічі!»

Після цього практично всі присутні встали з своїх місць, щоб подякувати артистам оплесками за концерт. Бажаючі могли купити диски виконавців, що і робили, коли більша частина слухачів уже розійшлися. А артисти, певно, вже готувалися до виїзду в інше місто зі своїм концертом.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації