Вхід | Реєстрація

Петро Скубій написав третю книжку. І готує до випуску четверту

Петро Скубій написав третю книжку. І готує до випуску четверту

29 квітня у селі Малий Кобелячок відбувся концерт у тамтешньому сільському будинку культури. Він був присвячений виходу у світ нової збірки пісень Петра Скубія «Немає пісні без любові».

О 15:00 зібралися глядачі. Зал був на три четверті порожній. На представлення збірки прийшли трохи більше тридцяти чоловік місцевих жителів та друзів і прихильників таланту Петра Скубія. Концерт відкриває ведуча вечора — Ольга Скубій, яка запрошує до слова самого автора.

— Моє багатство — це моя дружина, моє багатство — це Україна. Тому мої пісні присвячені їм, — сказав Петро Скубій.

Він також розповів присутнім, що готує до випуску наступну книжку, де буде 100 козацьких пісень.
Далі був запрошений на сцену народний самодіяльний ансамбль «Лілея». Його учасниці виконали пісні «Ллється пісня і бринить» і «Вітальну». Далі звучали пісні запрошених гостей, наприклад, такі як «Батьківська хата». У концерті, крім дорослих учасників, брали участь і учні Малокобелячківської школи. Учасники танцювальної студії «У ритмі танцю» виступали зі східними та грецькими танцями. Віртуозно виконала танець «Пробудження» Юлія Ганжа — теж учасниця танцювальної студії. Виступала і їх викладач Євгенія Науменко. Вона не тільки була постановником номерів своїх вихованців, а й показала свій танець.

Автору книги того вечора довелося почути, як і годиться, немало добрих слів на свою адресу. Журналіста Катерини Коровайна,  піднявшись на сцену, з особливою душевністю звернулась до автора:
— Коли я дізналася, що Ви кладете слова на музику, а потім і почула результат цього, то я почала заслуховуватися вашими піснями. Отак би слухала і слухала.

Дехто з гостей присвячував автору власні вірші, а хтось дарував квіти. Петро Скубій співав того дня багато пісень. І сольно, і в дуеті з коханою дружиною. Концерт тривав близько двох годин.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації