Вхід | Реєстрація

Кубок Чорнобиля виграє «Зоря»

Чемпіон району переміг у розіграші останнього з традиційних весняних футбольних кубків.
Розіграш районного кубка пройшов 27-го квітня на стадіоні у селі Кунцеве. Саме тут кожного року збираються половина команд Новосанжарського району, аби своєю грою пошанувати пам'ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС та поборотись за почесний трофей.

Цього року на турнір прибули вісім команд, які по системі «на виліт» за кілька годин розіграли кубок.
Перед його початком до футбольних команд з вітальними словами звернулися кунцівський сільський голова Анатолій Підтоптаний, новосанжарський селищний голова Андрій Река, голова районної організації «Союз Чорнобиль України» Олексій Дерев’янко. А один з ліквідаторів аварії — Володимир Бульбаха — продемонстрував командам два конверти з грошовою винагородою, яка мала дістатися фіналістам. Крім цього, кожен з них отримував пам’ятний кубок.

Після вітальний слів почався футбол. У 1/4 розіграші кубка були зафіксовані такі результати: «Сила ради» (Нові Санжари) — «Зоря» (Руденківка) — 0:1; «Ворона» (Лелюхівка) — «Ворскла» (Кунцеве) — 3:1; «Маяк» (Малий Кобелячок) — «Ворскла» (Забрідки) — 1:0; «Колос» (Стовбина Долина) — «Авангард» (Попове) — 3:0.

У півфінальних іграх «Зоря» переграла «Ворону» — 2:0, а «Колос» був сильнішим за «Маяк» — 1:0.
Тож у фінальній зустрічі зійшлися «Зоря» та «Колос». Завдяки єдиному забитому голові перемогла руденківська команда, яка таким чином здобула перший трофей на великому полі у цьому році.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2012, 10:09 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації