Вхід | Реєстрація

Олександр Бистряков привіз Дімі Рибці гроші і величезну скарбничку

Олександр Бистряков привіз Дімі Рибці гроші і величезну скарбничку

Продовжується збір коштів для порятунку глухого хлопчика.

У понеділок до хворого хлопчика в гості завітав кобеляцький підприємець Олександр Бистряков разом із кількома співробітниками. Вони приїхали не з пустими руками. Олександр Вікторович повідомив про те, що перерахував на лікування Діми 500 гривень. А одна з його працівниць вручила мамі, Ірині Рибці, гроші, зібрані робітниками, які трудяться на підприємстві Бистрякова. Люди здали 1310 гривень.

Поцікавившись станом здоров’я дитини, благодійники закликали маму не опускати руки, а докласти додаткових зусиль для пошуку коштів, необхідних для операції. Бистряков сказав: «Стукайте, стукайте у всі двері. Якісь та відкриються. Може ми всім миром і назбираємо 300 тисяч. Нехай буде 50 чи 100, чи більше. А там знайдеться якийсь багатий чоловік, який докладе грошей».

Підприємець наголосив, що сам має близьких йому людей, які страждають на глухоту. І йому дуже близька і зрозуміла проблема Рибок. Особливо він відзначив:

— Я і люди, які в мене працюють, не випадково запросили сюди пресу. Ми не «піаримось». Ми хочемо, щоб про проблему хлопчика, нашого маленького земляка, ще раз згадали. А інші бізнесмени, керівники трудових колективів послідували нашому прикладу. Це зовсім не важко, пройтися по людях і попросити для дитини. Дадуть усі — я в цьому не сумніваюся.

Доки дорослі говорили, маленький Діма спостерігав за ними. Він трішки злякався, коли йому спробували вручити скарбничку у формі легкового автомобіля. Хлопчик заховався за маму і подарунок довелося приймати Ірині Миколаївні. Бистряков розповів:

— Ми цю скарбничку заїхали купляти в магазин «Балу». Та його власник, Микола Міщенко, дізнавшись, для чого її купляємо, відмовився брати з нас гроші. Так я найбільшу вибрав. Нехай буде повна.

Не можна не погодитись зі словами підприємця-благодійника. Люди дійсно допоможуть, якщо до них звертатися. Бо вони ж усі добрі. Просто інколи забувають про це.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2012, 14:54 | Кобеляки | Суспільство
1. 777 / 11 травня 2012, 16:10
Это всё хорошо, но лучше бы написали номер банковской карты и реквизиты куда можно перечислить деньги. Может быстрее бы собрали.
2. кобелячанин / 11 травня 2012, 18:53
Посилання на exo.in.ua ось тут реквізити були і тут Посилання на exo.in.ua а якщо ліньки пошукати то ось вам

Телефони: тата — (099)307-14-77, Рибка Олег Володимирович; мами — (066)518-99-62, Рибка Ірина Миколаївна.

Реквізити для надання допомоги у гривні:

Банк одержувача «Приватбанк»

Рахунок: 29244825509100

МФО:305299

ОКПО:14360570

Карта № 6762462056468777

Рибка Олег Володимирович,

ІНН 2836404232
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації