Вхід | Реєстрація

Алім Чесак виграв конкурс імені О. Петрусенко

Алім Чесак виграв конкурс імені О. Петрусенко

Житель села Марківка заочно навчається у одному із харківських мистецьких «вишів». Там і отримав пропозицію взяти участь у пісенному конкурсі.

28 квітня у місті Балаклея Харківської області відбувся регіональний фестиваль-конкурс, присвячений пам’яті Оксани Петрусенко, народної артистки УРСР. Цей захід проходив на Харківщині уже всьоме. Цього разу в ньому взяли участь майже п’ять десятків солістів та вокальних ансамблів з усієї України. Були навіть іноземні гості  — два вокальні колективи з Російської Федерації.

Алім Чесак дізнався про фестиваль у Балаклеї випадково. Він розповідає:

— Я зараз готуюся до державних іспитів у Харківській державній академії культури. Один із викладачів розповів мені про цей конкурс і порекомендував взяти у ньому участь. Я погодився.

Керівництво Марківської сільради, де Алім завідує клубом, люб’язно дозволило йому поїхати в Балаклею. І, як виявилось, цілком недаремно.

Алім Чесак взяв участь у конкурсі серед співаків-солістів. За умовами конкурсної програми, один твір він виконував акапельно, інший — у супроводі акомпаніатора, який грав на фортепіано. Майстерність нашого земляка у прямому сенсі підкорила авторитетне журі. У результаті Алім Чесак одержав ґран-прі фестивалю. Тобто, його відзначали не лише як соліста, а  взагалі як кращого виконавця на фестивалі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2012, 08:48 | Кобеляки | Культура та освіта


1. Микола Гузченко / 12 травня 2012, 09:14
Вже й виші в лапках...
2. Бувалий / 12 травня 2012, 12:27
1. Микола Гузченко пише:
«Вже й виші в лапках...»

Мабуть, такі виші. Без лапок рука не піднімається... Через них і лапки де треба, і де не треба...
3. Микола Гузченко / 12 травня 2012, 12:39
2. Бувалий пише:
«Мабуть, такі виші.»

)))
4. KING / 12 травня 2012, 14:13
А що є таке за слово виш?
Ходив сьогодні біля вишу. Такий гарний виш, заглядєніє
5. New York / 13 травня 2012, 00:46
4. KING пише:
«А що є таке за слово виш?»

Ну якщо ним користуються, то значить воно є. А шо?
6. Альона Лобода / 14 травня 2012, 15:46
У мене запитання до Аліма. Він закінчив Гадяцьке училище культури? Якщо так, тоді ми з ним однокурсники. У нас була зустріч через 20 років. та його ми не змогли знайти. Дуже приємно було прочитати про його успіхи.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації