Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі Кременчука триває підготовка до виборів

В Автозаводському районі Кременчука триває підготовка до виборів

Про якісну підготовку до виборів йшлося на апаратній нараді Автозаводського райвиконкому у понеділок, 14 травня. Голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко поставив завдання щодо планування цієї роботи, якісного опрацювання списку виборців та підготовки приміщень виборчих дільниць з тим, щоби створити належні умови для голосування кременчужан. Вирішено створити три показові виборчі дільниці – у центральній частині міста, на Молодіжному та в Нагірній частині з тим, щоби по ним рівнялися при підготовці всіх інших виборчих дільниць.

Як повідомила на апаратній нараді заввідділом ведення Держреєстру виборців Інеса Мартиненко, станом на 14 травня в Автозаводському районі м.Кременчука до Державного реєстру виборців внесено 117 091 громадянин. Ця цифра постійно коригується, бо до списку вносяться нові виборці, інші ж виключаються з реєстру за різних причин. За кількістю виборців Автозаводський район є найбільшим у Полтавській області, і на його території створено 59 звичайних та 2 спеціальні виборчі дільниці. 48 виборчих дільниць Автозаводського району (№ 531040 - 531085, 531099, 531100) увійшли в межі виборчого округу №146 з центром в м.Кременчук. А 13 виборчих дільниць (№ 531086 — 531098), які розташовані на Молодіжному, увійшли в межі виборчого округу №150 разом з м.Комсомольськ та Глобинським і Кременчуцьким районами.

Інеса Мартиненко звертається до всіх мешканців району з проханням своєчасно перевіряти свої персональні дані в держреєстрі при зміні адреси реєстрації чи інших даних. До відділу можна подзвонити за телефонами - 77-02-80, 77-76-11, 77-69-46 у робочі дні з 8.00 до 17.00.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2012, 10:07 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації