Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі підведені підсумки двухмісячника чистоти і порядку

В Автозаводському районі підведені підсумки двухмісячника чистоти і порядку

В Автозаводському районі підведені підсумки двухмісячника чистоти і порядку, який проходив у Кременчуці з 19 березня по 19 травня. За повідомленням завідуючого відділом з благоустрою та екології Автозаводського райвиконкому Ігоря Васіна, в ході двухмісячника в районі було висаджено 1675 дерев та 2804 кущів, упорядковано 27,7 га газонів, 65 га парків, та 555 га території, ліквідовано 123 стихійних сміттєзвалища, вивезено 2882 куб.м. сміття, відремонтовано 189 лав та 52 дитячих майданчика, знесені 250 сухих дерев.

Райвиконкомом створено новий сквер «Молодогвардійців» по проспекту Полтавський в районі будинку №10/2, в якому висаджено 21 дерево та 30 кущів, проведено посів газонних трав та виконана підсипка алеї до місця поховання. Крім того проведені роботи з упорядкування колишньої станції юних натуралістів (вул.Цюрупи,4), в’їзду до бульвару Автокразівський, вул.Щорса, провулку Героїв Бресту, вулиць на Молодіжному, а також зеленої зони біля Крюківського мосту та інших територій району. Протягом останнього місяця силами райвиконкому  ліквідовано 9 стихійних смітників. До роботи по упорядкуванню узбіччя доріг та розчищення прибордюрних зон в районі залучалися непрацюючі громадяни, які перебувають на обліку у Кременчуцькому міськрайонному центрі зайнятості.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2012, 14:50 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації