Вхід | Реєстрація

31 травня відбудеться XVIІІ сесія Автозаводської районної ради

31 травня відбудеться XVIІІ сесія Автозаводської районної ради

Чергова XVІІІ сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука відбудеться 31-го травня о 14.00. Відповідне рішення прийнято на спільному засіданні Колегії райради та Дорадчої ради у вівторок, 22-го травня. На сесії депутати заслухають звіти про виконання районного бюджету за І квартал 2012 року та про роботу організаційного відділу виконкому Автозаводської районної ради, внесуть зміни до Положення про оргвідділ виконкому Автозаводської районної ради та до районного бюджету на 2012 рік. Крім того буде розглянуте питання щодо відчуження приміщення, розташованого по вул. 60-річчя Жовтня,79. У порядку денному сесії також розгляд низки земельних питань: про безоплатну передачу у власність громадян 23 земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних жилих будинків і ведення садівництва, 7-ми – для будівництва індивідуальних гаражів, та про передачу 3-х земельних ділянок в оренду.  Всього на розгляд депутатів виноситься 14 питань. Цього тижня проекти рішень, що виносяться на сесію районної ради, обговорять на засіданнях постійних депутатських комісій.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2012, 10:20 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації