Вхід | Реєстрація

Рік в еліті настільного тенісу

Рік в еліті настільного тенісу

Рівно рік тому в обласному дитячому настільному тенісі склався дует дівчат: Анна Грабар із Кобеляк і Надія Гармаш з Лохвиці, які достойно представили Полтавщину на всеукраїнських першостях (срібло Чемпіонату України серед дівчат 1999 р.н. в парному розряді).

А нещодавно юні спортсменки завершили виступ у командному чемпіонаті України серед дівчат 2000 року народження. Змагання проходили у три тури. У боротьбу за нагороди включились 15 команд із Києва, Львова, Харкова, Луганська, Донецька, Ялти, Вінницької, Одеської, Івано-Франківської та Полтавської областей.

З самого початку команда «Полтавчанка», до складу якої увійшли наші дівчата, продемонструвала високий рівень підготовки і на рівних боролася з представницями найпотужніших тенісних шкіл України.

І хоча до бронзових нагород не вистачило лише однієї командної перемоги, четверте місце і виступ на таких представницьких змаганнях принесли неоціненний досвід, впевненість у своїх силах, звичку боротися за перемогу і велике бажання працювати, не зупинятися у розвитку, а рухатися далі. У планах команди — участь в особистому чемпіонаті України «Прудкий м’яч» у Ялті на початку червня.

Команда висловлює вдячність за підтримку голові Кобеляцької райдержадміністрації Анатолію Таранушичу та голові Кобеляцької районної ради Юрію Тагадюку.


Автор: Борис АНДРОНОВ, голова федерації настільного тенісу Кобеляцького району, тренер з настільного тенісу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2012, 15:47 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації