Вхід | Реєстрація

Без жодної нічиєї

У центральному матчі в першій лізі в другому турі зустрічалися перша та друга команди минулорічного чемпіонату. В Лутовинівці місцева «Спарта» завдяки двом влучним голам у другому таймі перемогла «Дрижину» з рахунком 2:0. Свою першу історичну перемогу в чемпіонаті здобув мідянівський «Урожай», який на виїзді з рахунком 3:2 переміг бронзового призера — білицький «Сокіл». Несподіваний результат було зафіксовано в Кобеляках. На футбольному полі Кобеляцького НВК № 1 місцеве «Динамо» з рахунком 5:1 поступилося шенгурівському «Лану». Свої мінімальні домашні перемоги здобули «Іванівка» та «Бутенки». «Іванівка» з рахунком 2:1 перемогла «Дашківку», а «Бутенки» з рахунком 1:0 перемогли павлівський «Колос». Рибалківський «Спартак» на виїзді з рахунком 7:0 поступився «Червоним Квітам».
У другій лізі через проблеми з автотранспортом від участі в змаганнях відмовилася бродщинська «Нива». А от у Бутенках — навпаки, з’явилася нова команда «Локомотив», яка виявила бажання брати участь у першості району. У двох попередніх турах їм з командами «Котовське» та «Дніпро» (Світлогірське) було зафіксовано поразки. У першому своєму матчі «Локомотив» на виїзді з рахунком 4:1 поступився орлицькому «Маяку». На цей час у другій лізі без втрати очок іде «Кірове». У цьому турі кіровчани з рахунком 5:2 перемогли «Котовське». Нарешті зіграв свій перший матч вільховатський «Водник». На виїзді з командою «Кrasna city» (Красне) вільховатські футболісти зазнали поразки з рахунком 4:2. Канавська «Оріль» у Канавах з рахунком 6:3 поступилася гарбузівській «Ворсклі». «Василівка» на виїзді поступилася озерському «Добробуту» — 2:0, а «Сухинівка» пропустила три м’ячі від підгорянського «Прапора». Світлогірський «Дніпро» з мінімальним рахунком 2:1 переміг «Радянське».

 

Спортивний анонс

26 травня на районному стадіоні «Колос» відбудеться матч IV туру чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд прем’єр- ліги, в якому зустрічатимуться команди «Колос» (Кобеляки) — СК «Полтава». Початок: юнаки — 15:00, дорослі — 17:00.

26 травня відбудуться матчі ІІІ туру чемпіонату та ІV туру першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з футболу серед команд колективів фізкультури сільських громад району сезону 2012 року, в яких зустрічатимуться такі пари команд: (ІІ ліга) «Котовське» — «Кrasna city» (Красне), «Водник» (Вільховатка) — «Оріль» (Канави), «Ворскла» (Гарбузівка) — «Добробут» (Озера), «Василівка» — «Прапор» (Підгора), «Сухинівка» — «Дніпро» (Світлогірське), «Радянське» — «Маяк» (Орлик), «Локомотив» (Бутенки) — «Кірове»; (І ліга) «Колос» (Павлівка) — «Спартак» (Рибалки), «Дашківка» — «Бутенки», «Лан» (Шенгури) — «Іванівка», «Спарта» (Лутовинівка) — «Червоні Квіти», 27.05.2012 р. (неділя) — «Урожай» (Мідянівка) — «Динамо» (Кобеляки), «Дрижина» (Др. Гребля) — «Сокіл» (Білики). Початок матчів о 17:00.


Автор: Ярослав Ломаков


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2012, 18:27 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації