Вхід | Реєстрація

День матері та сім’ї у дитячому садку

День матері та сім’ї у дитячому садку

Минулого тижня вихованці дитячого садка «Золотий півник» вітали своїх мам зі святом матері та сім’ї.
У травні в нашій країні відзначають чималу кількість урочистих свят. Але, безперечно, День матері та День сім’ї — свята найбільш зворушливі. Адже кожен з дитинства несе в душі неповторний образ своєї мами, яка завжди зрозуміє, пробачить і буде щиро тебе любити.

У дитячому садку «Золотий півник» День матері та День сім’ї відзначали по-особливому святково. У прикрашеному різнокольоровими кульками залі зібрались малюки середньої групи, а також їхні мами, тата та бабусі. Діти старанно готувалися до цього свята ще задовго до нього. Вони вчили пісні, танці та вірші. Також готували для своїх мам подарунки. А коли вихователь Людмила Волошко під час свята запитала в малят, чия ж мама найкраща, то всі хором закричали: «Моя!» На питання «чому?» діти по-черзі відповідали: тому, що моя мама гарна, розумна або просто тому, що я її люблю.

Цього дня діти співали багато пісень. Та присутнім дуже сподобався виступ хлопчиків у костюмах кухарів, котрі радували присутніх веселими віршиками та танцями. Зворушив присутніх на святі батьків вальс, котрий діти виконали для них вперше у своєму житті. На очах декого з матусь можна було побачити щирі сльози радості. На завершення свята всі діти подякували своїм мамам за увагу і пообіцяли любити їх, оберігати, слухатись та допомагати. Після чого подарували квіти, виготовлені власними руками і при допомозі вихователів.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2012, 15:50 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації